«Πεινασμένος» για το τρίποντο ο ΠΑΟΚ, θέλει να βάλει τέλος στα... δώρα

Γιώργος Ζαΐρης02 Οκτωβρίου 2022

Νίκη που θα του επιτρέψει να μειώσει τη διαφορά στον έναν βαθμό από την σημερινό του αντίπαλο, διεκδικεί σήμερα ο Δικέφαλος στην «καυτή» αλλά ασφαλή Τούμπα απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ που πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος είχε αφήσει στο Ηράκλειο δυο πολύτιμους βαθμούς στην τελευταία φάση του αγώνα, θέλει σήμερα να βάλει ένα τέλος στα... δώρα και κυρίως να γίνει αποτελεσματικός κάνοντας τις ευκαιρίες γκολ. Παράλληλα θέλει να υποχρεώσει τους πράσινους να γνωρίσουν την πρώτη τους ήττα στο Πρωτάθλημα και να στείλει μήνυμα και σε αυτούς αλλά και στους άλλους διεκδικητές του τίτλου πως είναι εδώ.

Ο Λουτσέσκου σήμερα είναι αναγκασμένος να κάνει μια αλλαγή στην άμυνα καθώς ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης που έπαιξε και στους πέντε προηγούμενους αγώνες δίπλα στον Ινγκασον δεν κατάφερε χθες να προπονηθεί και έμεινε εκτός. Ετσι ο Νάσμπεργκ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα έχοντας ένα μόλις φιλικό στα πόδια του, αυτό απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Ο Κοτάρσκι που ήταν εξαιρετικός με την Εθνική Ελπίδων της Κροατίας θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Λύρατζη στα δεξιά ενώ στα αριστερά προβάδισμα έχει ο Μάριος Τσαούσης καθώς ο Βιεϊρίνια έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω του τραυματισμού του. Μπροστά θα είναι ο Κούρτιτς μαζί τον Ντάντας ενώ η θέση πίσω από τον Ολιβέιρα είναι «ανοικτή» με τον Αουγκούστο πάντως να έχει το προβάδισμα. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα είναι στα αριστερά και ο Κάλεντ Νάρεί στα δεξιά.

Εκτός και οι δυο Σοάρες

Ο Ράφα Σοάρες για έκτο ματς έμεινε εκτός αποστολής ενώ εκτός 20άδας είναι και ο Φιλίπε Σοάρες. Είδηση πλέον δεν αποτελεί πως εκτός έμεινε ο Σάστρε ενώ όπως αναμένονταν και με δεδομένη την απουσία του Μπράντον Τόμας, ως δεύτερος φορ στην αποστολή είναι ο Γκορντεζιάνι. Να σημειώσουμε πως ο Κουαλιάτα είναι στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου όπως και ο Κωνσταντέλιας. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Νάσμπεργκ, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Γκορντεζιάνι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.