Αρης: Πέφτουν οι τίτλοι τέλους με τον Καμαρά

Γιώργος Στράντζαλης24 Ιουνίου 2022

Τους τίτλους τέλους επιχειρούν να ρίξουν Αρης και Αμπουμπακάρ Καμαρά καθώς φαίνεται ότι πλέον η υπόθεση πώλησης των δικαιωμάτων του μπαίνει στην τελική φάση. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο Θόδωρος Καρυπίδης ταξίδεψε εκτάκτως στο Λονδίνο όπου είχε συνάντηση τόσο με τη Φούλαμ όσο και με τον ατζέντη τού Μαυριτανού επιθετικού, ο οποίος πιέζει για την αποχώρησή του. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν στον Αρη, που αναφέρουν ότι πέραν της πρότασης που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός στα γραφεία έχουν φτάσει προτάσεις και από άλλες ομάδες.

Η τελική απόφαση ανήκει στον Θόδωρο Καρυπίδη ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό στο περιβάλλον του ότι δεν είναι αρνητικός σε οποιαδήποτε αγορά και πώληση παίκτη, αρκεί το ποσό να είναι αντιπροσωπευτικό της αξίας του ποδοσφαιριστή και να ικανοποιεί τις ανάγκες της ομάδας. Στην περίπτωση του Καμαρά οι πληροφορίες (και από την Αθήνα) αναφέρουν πως η πρόταση του Ολυμπιακού είναι στα 5 εκατομμύρια ευρώ -ποσό που διέψευσε η ΠΑΕ Αρης- και σε σε αυτό συμπεριλαμβάνεται τόσο το υπόλοιπο “χρέος” των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ προς τη Φούλαμ από τα 3,5 που κόστισε πέρυσι η μεταγραφή του, όσο και αγωνιστικά “ανταλλάγματα”, με το όνομα του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα να έχει πέσει δυνατά στο τραπέζι.

Στη συνάντηση που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τους ανθρώπους της λονδρέζικης ομάδας συζητήθηκε το πλαίσιο της πιθανής πώλησης του Καμαρά. Εκείνο που μεταφέρθηκε στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ είναι η επιθυμία του παίκτη να αλλάξει περιβάλλον και να πάει προφανώς σε μια ομάδα με μεγαλύτερους στόχους. Οι ενδείξεις οδηγούν στην εκτίμηση ότι είναι θέμα χρόνου το διαζύγιο του Αρη με τον 27χρονο επιθετικό και μένει να φανεί ποιος θα είναι τελικά ο ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται ένα βήμα προτού κλείσει το deal. 

Το ενδιαφέρον των Ερυθρόλευκων για τον Καμαρά κρατάει εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα, φαίνεται όμως ότι πλέον μπαίνει στη φάση της κορύφωσης καθώς στην Αθήνα από χθες κάνουν λόγο για ολοκλήρωση της μεταγραφής. Εαν μάλιστα επιβεβαιωθεί το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ, τότε ουσιαστικά ο Αρης από αυτή την ιστορία κάθε άλλο παρα… χασούρα θα έχει. Αφενός θα καλυφθεί το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων που απομένει για την εξόφληση της Φούλαμ και αφετέρου θα μείνει ακριβώς το ίδιο ποσό στα ταμεία της ΠΑΕ το οποίο οι Κιτρινόμαυροι θα επενδύσουν στην κάλυψη των βασικών αναγκών που έχει το ρόστερ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.