«Πέφτουν» οι υπογραφές για τα έργα στο γήπεδο του Παναιτωλικού

Metrosport Team12 Μαρτίου 2024

Σήμερα (12/3) θα υπογραφεί η σύμβαση των νέων εργασιών στην έδρα του Παναιτωλικού. Στην τελική ευθεία μπαίνει το level up του γηπέδου της ομάδας του Αγρινίου, αφού ολοκληρώθηκαν τα γραφειοκρατικά ζητήματα και οι υπογραφές είναι προ των πυλών.

Εκτός απροόπτου σήμερα (12/3) θα μπουν οι υπογραφές στη σύμβαση της Περιφέρειας με την ανάδοχο εταιρεία. Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ανέδειξε με απόφασή της τον ανάδοχο του έργου, που είναι η «ΑΒΡΑΝΑΣ ΑΤΕ» (με έκπτωση 11,27%).

Στις εργασίες αναβάθμισης του γηπέδου έχει προστεθεί και η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος για τον ηλεκτροφωτισμό. Ο προϋπολογισμός είναι πλέον στα 2,3 εκατ. ευρώ (από 1,5 εκατ. αρχικά). Το έργο χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Παράλληλα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει δημοπρατήσει το πρώτο υποέργο της συνολικής πράξης, που αφορά τις εργασίες στην μικρή εξέδρα του γηπέδου (οδός Νικηταρά) και την εξωτερική διαμόρφωση επί της οδού Προυσιωτίσσης.

Τα επόμενα υποέργα, τα οποία αναμένεται να δημοπρατηθούν το επόμενο διάστημα, περιλαμβάνουν την διαμόρφωση μουσείου 375 τ.μ. με εκθέματα από όλες τις φάσεις της ιστορίας της ομάδας καθώς και επανασχεδιασμό του φωτισμού του γηπέδου, με λαμπτήρες LED.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.