Πεδίο δόξης λαμπρό για τον ευρωπαίο ΠΑΟΚ

Γιώργος Καστάνης07 Απριλίου 2022

Μία ακόμη ιστορική αναμέτρηση μέχρι να έρθει η επόμενη…

Για τον ΠΑΟΚ η πρώτη συνάντηση με την Μαρσέϊγ ισοδυναμεί με ένα ακόμη τελικό. Και τι κάνει ο ΠΑΟΚ στους τελικούς τα τελευταία χρόνια; Τους κερδίζει. Διαμορφώνεται ένα πεδίο δόξης λαμπρό για τον ευρωπαίο ΠΑΟΚ. Μία ακόμη ξεχωριστή στιγμή. Τον θεωρούν τελειωμένο οι περισσότεροι, όμως δεν μίλησε ακόμη.

Στην Μασσαλία είναι τόσο βέβαιοι ότι η Μαρσέϊγ θα προκριθεί στα ημιτελικά, που θεωρούν τις διπλές αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ ως μία τυπική διαδικασία για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο. Τον ΠΑΟΚ τον ρώτησαν;

Το βράδυ στο πρώτο ματς θα δούμε τις βλέψεις του, που είναι μεγάλες. Γιατί όπως είπε και ο Λουτσέσκου στις δηλώσεις του, όλοι μέσα στην ομάδα έχουν ισχυρή θέληση και αυξημένη αυτοπεποίθηση για να πετύχουν στον στόχο τους. Ξέρουν πως θα έχουν ένα πολύ δύσκολο έργο. Γνωρίζουν ότι θα έχουν απέναντί τους, μία ομάδα που διψά για τίτλους και θεωρεί τον εαυτό της, φαβορί. Ας είναι. Τα φαβορί, φαίνονται στο γήπεδο.

Είναι και το άλλο, που είπε ο Σαμπάολι στην συνέντευξη τύπου. Πως η πρόκριση, θα κριθεί στους δύο αγώνες. Άρα, ο ΠΑΟΚ έχει την δυνατότητα, εξασφαλίζοντας ένα θετικό αποτέλεσμα στο Βελοντρόμ, να αγχώσει τους υπερόπτες αντιπάλους του και να τους δείξει ότι θα «κακοπεράσουν» στην Τούμπα την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως και να έχει, αυτή η βραδιά είναι ξεχωριστή. Για τους παίκτες και τον Λουτσέσκου περισσότερο. Η πρόκριση θα κριθεί σε δύο ματς, αρκεί ο ΠΑΟΚ να δείξει, όλα εκείνα τα στοιχεία που είχε παρουσιάσει στην Γάνδη, στην Κοπεγχάγη, στην Ριέκα, στο Γιβραλτάρ. Αλλωστε είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει πετύχει τέσσερα διπλά σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση, την ίδια σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.