Πεχλιβανίδης: «Η πιο δυνατή Α1»

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2023


Ο Ιορδάνης Πεχλιβανίδης πήγε το καλοκαίρι στη Νίκη Ευκαρπίας και αποτελεί τους φετινούς στυλοβάτες της ομάδας του Γιάννη Καμπουρίδη. Ο σύλλογος της Ευκαρπίας βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου στο +1 από την δεύτερη Αναγέννηση Επανομής. Ο 35χρονος μεσοαμυντικός της Νίκης μίλησε στη «Μ» και στον Παύλο Κερασιώτη για την φετινή πορεία και το Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε:

«O στόχος της ομάδας ήταν να μπούμε στην 5αδα στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος, παίζοντας όσο πιο στρωτό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Μπορούμε και νομίζω ότι είμαστε σχετικά κοντά στον πρώτο μας στόχο».

Πως σου φαίνεται η φετινή Α1;

«Θεωρώ είναι η πιο δυνατή Α1 των τελευταίων ετών, διότι σχεδόν όλοι οι καλοί ποδοσφαιριστές παίζουν φέτος στο Πρωτάθλημα. Ιδίως στον 3ο γύρο του Πρωταθλήματος κάθε ματς θα είναι ντέρμπι».

Πως βλέπεις το νέο πλάνο με τον 3ο γύρο που συνδέονται οι όμιλοι ;

«Για τους φιλάθλους θα είναι ότι καλύτερο γιατί δεν θα ξέρει ποιο ματς να παρακολουθήσει. Όμως για τις ομάδες θα είναι μια μεγάλη πρόκληση και καλό τεστ ενόψει των μπαράζ. Ελπίζω τα ματς να μην είναι Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή για να μπορούν οι ομάδες να αποδώσουν το μέγιστο».

Σε προσωπικό επίπεδο πως εξελίσσεται η χρονιά;

«Ελπίζω να συνεχίσει όπως ξεκίνησε με υγεία και τύχη για όλους γιατί την περσινή σεζόν δεν ήμουν τυχερός καθώς είχα υποστεί ρήξη οπίσθιου χιαστού».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.