Παύλος Σαλτσίδης: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει σελίδα, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον Μπίσεσβαρ»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2021

Ο Παύλος Σαλτσίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία, τον αγαπημένο του Μπίσεσβαρ, αλλά και την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

«Έχει καιρό που δεν είναι καλά ο Μπίσεσβαρ. Τον αγαπούσα πολύ αυτόν τον παίκτη, μας χάρισε ένα πρωτάθλημα, είναι... φατσούλα, είναι συμπαθητικός. Είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα μας, αυτό είναι το στυλ του. Τελευταία δεν πήγαινε άλλο. Μπορεί να ήρθε και το πλήρωμα του χρόνου. Στον αθλητισμό μπορεί να τελειώσει η... βενζίνη, να μην υπάρχει άλλη όρεξη». 

Τόνισε ότι: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει σελίδα, πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Έχουμε και άλλους μεγάλους ποδοσφαιριστές και σιγά σιγά θα γίνει η ομάδα που ονειρευόμαστε με δικά μας παιδιά. Το μπάσκετ με τόσους ξένους δεν μπορώ να το βλέπω. Βλέπουμε τον Τζόλη 18 χρονών και έχει πάρει τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του. Συγχωρώ στον Μιχαηλίδη τέσσερα λάθη, στον Βαρέλα δεν συγχωρώ,. Ο νεαρός πρέπει να ψηθεί».

Για τους Βιεΐρίνια και Γκαρσία σημείωσε: «Ο Βιεϊρίνια δεν είναι ξένος, του δώσαμε και... γυναίκα από εδώ. Και τον Γκαρσία τον κάναμε Έλληνα. Δεν μπορώ να τον κρίνω σαν προπονητή γιατί τον αγαπάω πολύ, δεν μπορώ να είμαι αμερόληπτος. Ακόμη και λάθη που κάνει, λέμε εντάξει. Θα αλλάξει στην πορεία. Άλλο παίκτης και άλλος προπονητής, το βλέπω και από εμένα. Όπως είπε ο Αναστασιάδης μακάρι να τον έχουμε για 20 χρόνια.

Εγώ μόνο που βλέπω την προσωπικότητα του Γκαρσία μου αρέσει. Εδώ έκανε τον Ουάρντα να παίζει μπάλα, την κολλάει στα πόδια. Ο ΠΑΟΚ παίζει μπάλα και είμαι αισιόδοξος, εμείς δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τα πρωταθλήματα».

Για την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου υπογράμμισε: «Άργησε πολύ. Με έκανε εντύπωση. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Παλαιότερα, τα κορίτσια της ρυθμικής μας είπαν για έναν επιδειξία. Πήγαμε όλοι κατευθείαν και τον... αρπάξαμε. Έχουν γίνει και άλλα περιστατικά, ο νόμος πρέπει να είναι αμείλικτος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.