Παύλος Πολάκης: Η ανάρτηση για Μπελέρη και η συνταγή για... χταπόδια!

Metrosport Team17 Απριλίου 2024

Επίθεση μέσω social media στον πρωθυπουργού, Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή την επιλογή Μπελέρη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ωστόσο φαίνεται ότι μπερδεύτηκε και ανάρτησε συνταγή για χταπόδια.

Στην ανάρτησή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε διάφορα δημοσιεύματα από το παρελθόν για τον Φρέντη Μπελέρη και υποστηρίζει ότι «ο πρωθυπουργός έχει σκοπό να κινηθεί ακροδεξιά και χρυσαυγίτικα για διασωθεί στις εκλογές». Ανάμεσα στα δημοσιεύματα για τον Φρέντη Μπελάρη ωστόσο, ανέβασε και μία φωτογραφία με συνταγή για χταπόδια...

Η αντίδραση Άδωνι

Λίγη ώρα αργότερα φαίνεται ότι αντιλήφθηκε το λάθος και κατέβασε τη συνταγή από την ανάρτησή του. Ωστόσο, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, είχε προλάβει να την αποθηκεύσει και να την αναρτήσει στα δικά του social media, σχολιάζοντας τον Παύλο Πολάκη.

 Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε καυστικά «διαβάζεις για Μπελέρη και ξαφνικά, το πως να ρίχνεις το κρασί για να είναι νόστιμα τα χταπόδια… μόνον ο Πολάκης αυτά μόνον…». Ο υπουργός Υγείας σχολίασε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη και στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στο «Σήμερα» για το στοίχημα που έχει θέσει η κυβέρνηση για τις ευρωεκλογές, για την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη, για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, για την αλλαγή στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ΝΑΤΟ, την ιρανική επίθεση στο Ισραήλ και την Ορθοδοξία, για τον θάνατο του αστυνομικού μετά την κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι και για τα απογευματινά χειρουργεία.

Βέβαια, θα πρέπει να καταγραφεί ότι κάποια στιγμή υπήρξε και αντίδραση από χρήστη του «Χ» για την ανάρτηση Πολάκη, λέγοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ... κάνοντας λόγο για «μονταζιέρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.