Παυλίδης: «Υπερπλήρης ο Άρης, μπορεί να μείνει στην κορυφή»

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μπάμπης Παυλίδης.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υποστήριξε ότι ο Άρης εμφανίζει πληρότητα σε όλες του τις γραμμές έχοντας ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και δήλωσε πως έχει τα φόντα να παραμείνει στην κορυφή.

Μεταξύ άλλων, ο Μπάμπης Παυλίδης δήλωσε:

Για το καλό ξεκίνημα του Άρη: «Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τον Άρη έκανε πολύ καλή αρχή. Αυτό είναι ευχάριστο για τους οπαδούς, τη διοίκηση και τα παιδιά στην ομάδα. Ο Άρης δείχνει ότι θα είναι πιο δυνατός από προηγούμενες χρονιές».

Μπορεί να μείνει ψηλά ο Άρης; «Μπορεί να το κάνει. Είναι πιο ανταγωνιστικός, είναι υπερπλήρης σε όλες τις γραμμές. Να δοθεί χρόνος στον προπονητή για να περάσει αυτό που θέλει. Ο Άρης μπορεί να μείνει στην κορυφή».

Για τις αλλαγές που έχει κάνει ο Άκης Μάντζιος: «Στο μέγεθος του Άρη δεν παίζει ρόλο αν παίζει καλό ποδόσφαιρο, μετράνε τα αποτελέσματα. Στα παιχνίδια που την είδα, η ομάδα δεν ήταν τόσο καλή. Έχει όμως ποδοσφαιριστές όπως ο Γκάμα, ο Ματέο Γκαρσία και ο Μπερτόλιο μπορούν με μια ενέργεια να τελειώσουν ένα παιχνίδι. Αυτοί και άλλοι παίκτες της ομάδας μπορούσαν να παίζουν στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Ο κ. Μάντζιος θα περάσει τις αλλαγές που θέλει και ο Άρης θα παίξει και καλό ποδόσφαιρο και θα κερδίζει πιο εύκολα τα παιχνίδια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.