Παυλίδης: «Υπερπλήρης ο Άρης, αν προηγηθεί θα περάσει τον Ολυμπιακό»

Metrosport Team04 Μαρτίου 2021

Ο Μπάμπης Παυλίδης σκιαγράφησε μέσω του Metropolis 95.5 την ρεβάνς Κυπέλλου μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού.

Αρχικά αναφέρθηκε στο θέμα του κορωνοϊού: «Δεν υπάρχουν κρούσματα στην Καλαμάτα. Είχαν πει να ξεκινήσουμε τα τέλη Μαρτίου και ξαφνικά ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι πάμε σε αναστολή προπονήσεων. Όλη η Ελλάδα, σε όλους τους τομείς, δεν ξέρει τι θα γίνει». 

Για τον προημιτελικό του «Κλ. Βικελίδης» υπογράμμισε: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης έχει καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, σε όλες τις θέσεις, είναι υπερπλήρης, ωστόσο, αντιμετωπίζει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Θα είναι αρκετά δύσκολο και για τους δύο. 

Ο Ολυμπιακός έχει, βέβαια, και πολλές υποχρεώσεις. Θα είναι αμφίρροπο παιχνίδι. Αν προηγηθεί ο Άρης πιστεύω θα περάσει. Κάποια ματς που έχω δει τον Άρη, που τα έχασε, ήταν όταν είχε δεχθεί πρώτος γκολ». 

Για το πρόσωπο που περιμένει να κάνει την διαφορά σημείωσε: «Απ' όλους που έχω δει και έχω ζήσει πιστεύω ότι αν ο Γκάμα κάνει καλό παιχνίδι θα βοηθήσει, αλλά υπάρχουν και άλλοι, όπως ο Σίλβα, που είναι καλός παίκτης. Και ο Μπρούνο δείχνει ότι είναι καλά. Υπάρχει βάθος. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα που κλείνεται και ο Άρης θα βρει χώρους». 

Για την μεσαία γραμμή των κιτρίνων ανέφερε: «Τζέγκο και Σάσα έχουν χημεία, αλλά και ο Ματίγια είναι πολύ καλός. Γενικά πιστεύω ότι ο Άρης με τους παίκτες που έχει, αν πιάσουν απόδοση, μπορεί να περάσει».

Κατέληξε μιλώντας για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ δείχνει να μην πατάει καλά, αλλά είναι διαφορετικό παιχνίδι. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Έχει καλές πιθανότητες ο Άρης, τις καλύτερες σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, γιατί, πλέον, δεν φοβάται κανέναν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.