Παυλίδης: «Ο πραγματικός Άρης είναι αυτός που έπαιξε στην Τούμπα»

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2021

Ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν της Καλαμάτας, Μπάμπης Παυλίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μίλησε για την ανοδική πορεία του Άρη και για τα χρόνια που φορούσε την κίτρινη φανέλα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Αναλυτικά όσα είπε

Αρχικά αναφέρθηκε στην συνύπαρξη του με τον Αναστόπουλο: « Με τον κ.Αναστόπουλο ήμουν 1,5 στον Άρη και τώρα είμαστε μαζί και στην Καλαμάτα. Έχει εμπειρία τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα για τον κ.Αναστόπουλο, ξέρει το ποδόσφαιρο πολύ καλά»

Για τη σημασία να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Άρη: «Είναι τεράστια τιμή για εμένα, ΄δωσα τα πάντα για τιμήσω και τη φανέλα και το περιβραχιόνιο και το γνωρίζει ο κόσμος τα δύσκολα χρόνια που περάσαμε μαζί. Η ομάδα βρίσκεται εκεί που πρέπει να είναι. Δεν ένιωθα ως πίεση να φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αλλά ως τεράστια τιμή για εμένα, αφού το έχουν φορέσει τόσο μεγάλα ονόματα».

Για το ποια είναι πραγματική εικόνα του Άρη, αυτή με τον ΠΑΣ Γιάννινα ή με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δήλωσε: «Ο πραγματικός Άρης είναι αυτός που κερδίζει μέσα στην Τούμπα, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας αυτό. Το παιχνίδι με τα Γιάννινα ήταν μια κακή μέρα, συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Όλες οι μεγάλες ομάδες και του εξωτερικού έχουν δεχθεί μια συντριβή. 

Ας ελπίσουμε πως δεν θα ξανά συμβεί στον Άρη. Έδειξε πως είναι τεράστια ομάδα ο Άρης, βγάζοντας αντίδραση άμεσα και ειδικά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που ακολούθησε μετά την ήττα από τον ΠΑΣ».

Για το ποιος είναι ο αγαπημένος παίκτης σου στον Άρη: «Έχω αδυναμία στον Δεληζήση, είμαστε και χρόνια φίλοι. Αλλά και κάποιοι συμπαίκτες που είχα όταν ήμουν στον Άρη όπως ο Ματέο Γκαρσία, ο Μπρούνο Γκάμα. Είναι και πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και σηκώνουν το βάρος της ομάδας τα τελευταία χρόνια».

Για αν έχει σημειώσει αντίστοιχα γκολ όπως του Ιτούρμπε απέναντι στον ΟΦΗ: «Έχω πετύχει και εγώ ανάλογα γκολ,περίπου όπως του Ιτούρμπε, απλά εμένα ήταν σου στον αέρα. Εγώ τα έβαλα με Τρίκαλα και Δράμα και ο Ιτούρμοε στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον ΟΦΗ. Το τέρμα του Ιτούρμπε ήταν τρομερό. 

Καμία φορά τα βάζω και τα βλέπω ξανά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.