Παυλίδης: «Ο Μάνος δέχεται πίεση-Είδα... τον παλιό Ματέο»

Metrosport Team20 Απριλίου 2021

Ο Μπάμπης Παυλίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ, τη δεύτερη θέση, τον Δημήτρη Μάνο και τον Ματέο Γκαρσία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ότι φόρεσε τη φανέλα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Άρη:

«Είχα την τιμή να είμαι αρχηγός στον Άρη. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι εκεί που έπρεπε. Είναι στην 2η θέση έχει μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Θα είναι δύσκολο ματς. Είναι τεράστια τιμή να φοράς το περιβραχιόνιο της ομάδας. Έχουν περάσει τεράστια ονόματα που το φόρεσαν. Είμαι υπερήφανος που φόρεσα τη φανέλα και το περιβραχιόνιο του Άρη».

Για το ντέρμπι και πώς το περιμένει ο ίδιος:

«Θα κρίνει πολλά το παιχνίδι αυτό. Υπάρχουν όμως αρκετά ακόμα ματς για να κρίνουν τη θέση. Έρχονται και οι δύο από μεγάλες νίκες. Ο Άρης κέρδισε κατά κράτος τον Παναθηναϊκό. Είδα μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Και με 11 παίκτες ήταν θέμα χρόνου να το γυρίσει. Όταν έμεινε με 10 παίκτες ο Παναθηναϊκός δεν υπήρχε άλλη ομάδα στο γήπεδο. Έκανε πολύ σωστές κινήσεις ο κ. Μάντζιος και πήρε μεγάλη νίκη ο Άρης. Και ο ΠΑΟΚ έχει καλή ψυχολογία από τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Θα είναι καλό ματς».

Για το αν σημαίνει κάτι πλέον ο παράγοντας έδρα:

«Μόνο ότι ξέρουν οι παίκτες τον αγωνιστικό χώρο λίγο καλύτερα. Είναι το ίδιο όμως όταν δεν υπάρχει ο κόσμος στην κερκίδα. Όταν είσαι επαγγελματίας και παίζεις σε μεγάλες ομάδες δεν κοιτάς έδρας, παίζεις πάντα για τη νίκη. Ο Άρης θα είχε τεράστια βοήθεια από τον κόσμο».

Για τον Δημήτρη Μάνο και το πέναλτι που εκτέλεσε:

«Όταν πιστεύεις ότι το έχεις να το εκτελέσεις το κάνεις. Ήταν καλό το πέναλτί του. Δείχνει αυτοπεποίθηση. Δέχεται αρκετή πίεση όπως σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Ο Δημήτρης σ’ αυτή τη φάση επειδή ξέρω τον κόσμο του Άρη, είναι λογικό να έχει πίεση για το γκολ και τις νίκες».

Για τον Ματέο Γκαρσία:

«Είδα έναν… παλιό Ματέο Γκαρσία. Αυτόν που μας είχε συνηθίσει. Ελπίζω να το κρατήσει αυτό, είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.