Παυλίδης: «Έχει βρει κορμό η Εθνική, πιο ομάδα ο ΠΑΟΚ από τον Άρη»

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Ο διεθνής φορ της Βίλεμ μίλησε για την παρουσία του στην ολλανδική ομάδα και το επιπλέον πρόγραμμα που κάνει με τον Απόστολο Μαστρανέστη.

Επίσης αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα και την προσπάθειά της στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Τέλος, μίλησε και για το επερχόμενο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ. 

Μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Παυλίδης δήλωσε: 

Για τη Βίλεμ: «Εγώ αποφάσισα να φύγω στο εξωτερικό. Το ποδόσφαιρο θέλει θυσίες και αυτό είναι το αντάλλαγμα. Περάσαμε στην Ευρώπη, αποκλειστήκαμε από τη Ρέιντζερς. Στα πρώτα 3 ματς πήραμε 4 βαθμούς, μετά κάναμε αρκετές ήττες και τώρα είμαστε δύσκολα. Θέλουμε βαθμούς για να ανέβουμε. Αν η ομάδα δεν πάει καλά , δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος».

Για τη μεταγραφή του στη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος, είχα έναν τραυματισμό η ομάδα δε με υπολόγιζε και έπρεπε να πάω σε μια ομάδα που θα παίζω. Πήγα στη β’ ομάδα της Ντόρτμουντ, έπαιξα τα παιχνίδια που ήθελα και επειδή την παρακολουθούν ολλανδικές ομάδες κατάφερα να κάνω το επόμενο βήμα και να επανέλθω ποδοσφαιρικά μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου».

Για το ολλανδικό πρωτάθλημα και αν ταιριάζει στους Έλληνες: «Πιστεύω μας ταιριάζει σαν παίκτες. Είναι στα κυβικά των Ελλήνων παικτών και ήταν μια καλή κίνηση για μένα όπως αποδείχτηκε».

Για την προσπάθεια της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ: «Όταν βλέπεις τις ομάδες, καταθέτεις την προσωπική σου γνώμη που για μένα είναι ξεκάθαρα η 2η θέση. Είναι πολύ δύσκολο να πάρεις την 1η θέση, η Ισπανία είναι το φαβορί κέρδισε πρόσφατα με 6-0 την Γερμανία. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί στα αλλά ματς και αν κερδίσουμε κάτι από την Ισπανία, έχει καλώς».

Για τον κορμό που φτιάχνει η Εθνική: «Η ομάδα έχει βρει τα πατήματα της. Όλοι έχουμε καταλάβει που πρέπει να πάμε την Εθνική και πρέπει να το αποδείξουμε σε αυτά τα προκριματικά. Δε θα χαρακτήριζα βαρύ το φορτίο, και η Ισπανία έχει πολλούς νεαρούς παίκτες. Δε νομίζω ότι είναι θέμα ηλικίας».

Θα χρειαστεί χρόνο η Εθνική: «Σίγουρα αλλά η ομάδα έχει δείξει έναν βασικό κορμό. Δείξαμε ένα καλό σύνολο, ότι νοιαζόμαστε για την πατρίδα μας, δεν κοιτάει κανείς τον εαυτό του. Η Εθνική βρίσκει ξανά ένα καλό κλίμα»

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και αν δει το Άρης-ΠΑΟΚ: «Αν το προλάβω θα το δω σίγουρα. Είναι θετικό για τις ελληνικές ομάδες που έχουν καταλάβει ότι πρέπει να παίζουν νέοι Έλληνες και λόγω της κρίσης είναι ευκαιρία γιατί το αξίζουν. Έχει κι άλλα παιδιά όπως ο Μιχαηλίδης, ο Σιαμπάνης που πάνε καλά. Υπάρχουν παιδιά που τα γνωρίζω περίμεναν την ευκαιρία τους και αποδεικνύουν ότι είναι καλύτεροι από κάποιους ξένους που έρχονται στη χώρα μας. Πάντα είχαμε καλούς παίκτες.

Το βάθος του ΠΑΟΚ είναι πιο μεγάλο και είναι πιο ομάδα από τον Άρη. Έχει νέο προπονητή που θέλει να περάσει νέες φιλοσοφίες και θέλει χρόνο».

Ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ και του Άρη ξεχωρίζει: «Ο Τζόλης σίγουρα στον ΠΑΟΚ, στον Άρη ο Μπρούνο Γκάμα. Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης, δίνει κάθετες πάσες, βλέπει γήπεδο».

Για το έξτρα πρόγραμμα με τον Μαστρανέστη και τι πιστεύει ότι πρέπει να βελτιώσει: «Ήμουν πάντα ένα παιδί που δούλευα. Όταν έχω ελεύθερο χρόνο κάνω πάντα κάτι για τον εαυτό μου. Δουλεύω στη δύναμη, στα τελειώματα και στις κινήσεις του φορ στην περιοχή. Κάνουμε όλα όσα χρειάζεται ένας σύγχρονος ποδοσφαιριστής. Προσπαθώ να βελτιώσω κάποια πράγματα ώστε να μου βγουν στα παιχνίδια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.