Παυλάκος: «Προοπτική η πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ να παίζει στο γήπεδο του Μακεδονικού»

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Παυλάκος.

Ο Γενικός Διευθυντής του Μακεδονικού, τοποθετήθηκε αναφορικά με τις εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί για την παροχή του σταδίου στον ΠΑΟΚ Β΄ αλλά και την προοπτική να «μετακομίσει» στο στάδιο και η πρώτη ομάδα του Δικεφάλου κατά την περίοδο κατασκευής της Νέας Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Στο αρχικό του σχόλιο ο κύριος Παυλάκος, ανέφερε: «Εμείς σαν Μακεδονικός είχαμε κλείσει συμφωνία με την ΠΑΕ Απόλλων και την Τρίτη που ήταν η κλήρωση μας κάλεσαν για το αν μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε τον ΠΑΟΚ Β. Εμείς σε χρόνο ρεκόρ απαντήσαμε θετικά καθώς έτσι συμβαίνει όταν υπάρχει η θέληση για επίτευξη συμφωνίας».

Για τα επιμέρους κομμάτια της συμφωνίας: «Γίνονται κάποιες εργασίες με κάγκελα και με βάση τα όσα γίνονται, ακόμη και σήμερα θα μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε παιχνίδια Superleague 2. Αυτή τη στιγμή έχει γίνει επαναφορά του χλοοτάπητα και έχει τον καλύτερο αγωνιστικό χώρο στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει κλειδάριθμος για τον τρόπο που θα αγωνίζονται οι ομάδες καθώς αναμένεται να διεξαχθούν τουλάχιστον 45 παιχνίδια τη φετινή αγωνιστική περίοδο».

Ενώ για την προοπτική μετακόμισης και της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Σε περίπτωση που σε δύο – τρία χρόνια, αποφασίσει η πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ να… μετακομίσει στο γήπεδο του Μακεδονικού, έχει γίνει μία πρώτη συζήτηση και υπάρχει το όριο δόμησης για να αναπτυχθούν και άλλο οι κερκίδες πέρα από τις 9.000 θέσεις που έχουμε αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.