Παυλάκος: «Εμείς έχουμε παιδάκια στις κερκίδες και άλλες ομάδες μπράβους»

Metrosport Team16 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Παυλάκος.

Ο γενικός διευθυντής του Μακεδονικού, μίλησε αναφορικά με την εικόνα της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο την Παναχαϊκή, την εικόνα του γηπέδου και την ωραία ατμόσφαιρα που επικρατούσε αλλά και την συνέχεια της ομάδας στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Superleague 2.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Σαν Μακεδονικός μπορεί να μην έχουμε χιλιάδες λαού, αλλά ο Μακεδονικός μπορεί να είναι η φωνή της Μακεδονίας και των παιδιών που θα εξελιχθούν μέσα από την ομάδα».

Για την αναμέτρηση ανέφερε: «Παίζανε δύο ιστορικές ομάδες σε ένα μεγάλο παιχνίδι και αυτό πρεσβεύουμε εμείς σαν Μακεδονικός, να έρχονται οι ομάδες και να μην υπάρχουν μπράβοι όπως έχει συμβεί σε εμάς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, να κερδίζει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός, όπως έγινε χθες που υπήρχε και δόση τύχης. Υπήρχαν ομάδες που μας κουνάν το δάχτυλο για την ένσταση και όταν πήγαμε στο γήπεδο τους μας υποδέχθηκαν με μπράβους και εμείς έρχονται εδώ και τους υποδεχόμαστε με φρούτα και παιδάκια στις κερκίδες. Μακάρι σε όλα τα γήπεδα να υπάρχουν παιδάκια και οικογένειες να υπάρχουν τέτοιες εικόνες στα γήπεδα».

Ενώ για τη συνέχεια των αγώνων μπαράζ ανέφερε: «Πάμε τώρα στην Προοδευτική, σε μία δύσκολη έδρα και ελπίζουμε να είμαστε εμείς οι τυχεροί αυτή τη φορά. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όποιος είναι πιο έτοιμος, όποιος το αξίζει θα πάρει την άνοδο. Μακάρι σε όλα τα γήπεδα να υπάρχουν παιδάκια και οικογένειες να υπάρχουν τέτοιες εικόνες στα γήπεδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.