Παυλάκος: «Αυτή είναι η κινητήριος δύναμη του Μακεδονικού»

Metrosport Team09 Ιουνίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Παυλάκος.

Ο general manager του Μακεδονικού μίλησε για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και τις επιτυχίες του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παυλάκος:

Για το πώς ο Μακεδονικός έχει γίνει μία «κυψέλη» για μικρά παιδιά: «Αν δεν μας έδινε τη δυνατότητα ο πρόεδρος του Μακεδονικού, ο κ. Ανδρώνης, να τρέξουμε αυτό το πρότζεκτ, δε θα μπορούσαμε να έχουμε τόση δύναμη. Γιατί η εμπιστοσύνη είναι το πιο σημαντικό ώστε να μπορέσεις να δουλέψεις. Να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες στον Μακεδονικό, αυτοί είναι η κινητήριος δύναμη. Σαν Μακεδονικός έχουμε τις εγκαταστάσεις να το τρέξουμε και να το αξιοποιήσουμε αλλά το προσωπικό είναι η δύναμή του».

Για τις επιτυχίες του Μακεδονικού: «Κάναμε ένα μπάρμπεκιου στα ανοιχτά γήπεδα και καλέσαμε τους αθλητές από όλα τα αθλήματα και τους εργαζόμενους. Δώσαμε συγχαρητήρια στις ελπίδες που ανέβηκαν από τη Β’ στην Α' τοπική κατηγορία. Επίσης και στην ανδρική ομάδα μπάσκετ που ανέβηκε στη Β’ Εθνική και στο γυναικείο βόλεϊ όπου χάσαμε την άνοδο στα χαρτιά για μια αδικία που έγινε. Χαιρετήσαμε και όλα τα υπόλοιπα παιδιά και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη σεζόν, ελπίζω χωρίς κορωνοϊό».

Για τη φιλοσοφία του συλλόγου: «Έχουμε βάλει έναν στόχο να βάλουμε παιδιά από τις ακαδημίες στις πρώτες ομάδες. Οι ακαδημίες δουλεύουν πολύ καλά, έχουμε 1100 παιδιά. Για παράδειγμα, η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου που θα είναι στη Γ’ Εθνική, το 1/3 του ρόστερ της είναι παιδιά από τις ακαδημίες. Και θα παίζουν, δε θα κουβαλάνε τις μπάλες. Φέτος είχαμε έναν 17χρονο που έκανε 20 συμμετοχές στη Γ Εθνική και ήδη μας τον ζητάνε και ομάδες από τη Super League».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.