Πατσιαβούρας: «Μην ισοπεδώνουμε τον Μάντζιο-Δεν καταλαβαίνω το θόρυβο για τον Αραούχο»

Metrosport Team21 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Νίκος Πατσιαβούρας, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του Άρη και αναφέρθηκε στο χθεσινό ντέρμπι των δυο ομάδων στο Βικελίδης, το διπλό του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά και την ΑΕΛ.

«Είμαι στη διοίκηση της ΑΕΛ και ψάχνω ταλέντα. Παρά τη διαφορά που έχουμε με τη Βέροια θα τα παλέψουμε μέχρι τέλος όλα τα παιχνίδια και θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Εννιά παιχνίδια είναι και δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Είναι γνώστης του ποδοσφαίρου ο κ. Κούγιας», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να προσθέσει:

«Τα πλέι οφ είναι τελικοί για όλες τις ομάδες. Η ΑΕΚ δεν περίμενα ότι θα χάσει από τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω η τρίτη θέση θα κριθεί μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη, καθώς η ΑΕΚ βρίσκεται σε κακό φεγγάρι. Η ομάδα του Λουτσέσκου έδειξε ότι ξέρει να παίρνει αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλαμε πολύ την πρόκριση του Δικεφάλου και μακάρι κι άλλες ομάδες να έχουν ανάλογες πορείες. 

Ο Άρης και με τον Μάντζιο στον πάγκο ήταν πάρα πολύ καλή ομάδα και έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Το χθεσινό ντέρμπι στο Βικελίδης ήταν μέτριο ειδικά στο δεύτερο μέρος. Και οι δυο ομάδες έχουν πρόβλημα στο γκολ. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό τον θόρυβο για τον Αραουχο. Έχει 4 γκολ σε 20 παιχνίδια. Όταν δεν βρίσκεις δίχτυα, ξεχνιέσαι».

«Πριν 2-3 χρόνια βλέπαμε τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη στο ΟΑΚΑ κι ο κόσμος έλεγε αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα παίξουν για δέκα χρόνια σερί, αλλά τώρα τι κάνουν; Από την μέρα που έφυγε ο Δώνης έχουν πτωτική πορεία αυτά τα παιδιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.