Πατριωτισμοί στο στοίχημα δεν χωράνε

Θανάσης Κυλώνης11 Νοεμβρίου 2021

Αλλες δυο αγωνιστικές έμειναν για να ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων στα προκριματικά της Ευρώπης για το Μουντιάλ 2022, με τους 10 πρώτους να προκρίνονται απευθείας και τους 10 δεύτερους (μαζί με άλλες 2 ομάδες μέσω Nations League) να συμμετέχουν στα πλέι οφς του Μαρτίου.

Εκεί, φιλοδοξεί να δώσει το παρών και η δική μας Εθνική, αν και οι ελπίδες της για κατάληψη της 2ης θέσης του ομίλου είναι περισσότερες μαθηματικές πλέον. Θα πρέπει να κάνουμε το 2/2 στα εντός έδρας ματς με Ισπανία απόψε και Κόσοβο την Κυριακή, ελπίζοντας ταυτόχρονα σε άλλη μια γκέλα των Ισπανών στο τελευταίο τους παιχνίδι, με την πρωτοπόρο Σουηδία στη Σεβίλλη. Αρκετά τραβηγμένο σενάριο, ειδικά όταν έχουμε πολλές και σημαντικές απουσίες σε μεσαία γραμμή και άμυνα. Χωρίς Μπακασέτα, Ζέκα, Φορτούνη και Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο, την στιγμή που δεν υπάρχουν πλέον Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Σιόβας, αφενός θα έχουμε μεγάλο θέμα στη δημιουργία φάσεων, που ούτως ή άλλως είναι η «αχίλλειος πτέρνα» μας, αφετέρου θα είμαστε ευάλωτοι πίσω.

Οι Ισπανοί άρεσαν με τις εμφανίσεις τους στο πρόσφατο φάιναλ-4 του Nations League και θέλουν πάσει θυσία τη νίκη ενόψει του «τελικού» της Κυριακής με τη Σουηδία, φαντάζει πολύ δύσκολο να τους «κλέψουμε» και πάλι αποτέλεσμα, όπως είχαμε κάνει στο πλασματικό 1-1 του περασμένου Μαρτίου. Στο στοίχημα πατριωτισμοί και οπαδικά δεν χωράνε, βλέπω επαγγελματική νίκη της ομάδας του Λουίς Ενρίκε, κάτι σε 0-2 ας πούμε. Επιλογές, το διπλό είτε μαζί με under 3,5 είτε με no goal, αφού στο 1.45 δεν αξίζει.

Στα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής, ελκυστικό είναι το 2.30+ στο g/g του Βραζιλία-Κολομβία. Η «σελεσάο» είχε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στο 0-0 της Κολομβίας έναν μήνα πριν, βέβαια η πρόκρισή της στο Μουντιάλ είναι δεδομένη, αφού βρίσκεται στο +15 από την 5η Ουρουγουάη. Και με το super clasico κόντρα στην Αργεντινή να ακολουθεί σε λίγες μέρες, δεν αποκλείεται να έχει περισσότερο το μυαλό της εκεί. Η Κολομβία έρχεται από 3 διαδοχικά 0-0 τον Οκτώβρη, αφύσικο σερί για μια ομάδα που μετρούσε 7 g/g στα 8 προηγούμενα παιχνίδια της. Μεταξύ αυτών και η ήττα με 2-1 από τη Βραζιλία στο Κόπα Αμέρικα τον Ιούνιο.

Στα προκριματικά της Ασίας, τέλος, υπερβολικό είναι το 2.20 στο over του Κίνα-Ομάν. Μιλάμε για δυο ομάδες που φέρνουν με μεγάλη συχνότητα γεμάτα σκορ, άρα υπάρχει αξία.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΕΜΠΤΗΣ
ΚΙΝΑ – ΟΜΑΝ Over
ΕΛΛΑΔΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ 2 & Under 3,5
ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ G/G

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.