Πάτρας: «Το βόλεϊ του Άρη έχει τις προδιαγραφές να ανέβει ψηλά»

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2023

Ο Χρήστος Πάτρας μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις βλέψεις που έχει με την ομάδα βόλεϊ του Άρη. «Θέλουμε να δώσουμε ξανά οντότητα στο βόλεϊ του Άρη. Εγώ έχω δώσει το ερέθισμα, ξέρετε ότι δεν τα παρατάω εύκολα όταν αναλαμβάνω κάτι. Σίγουρα δεν παίζει ρόλο μόνο ο προπονητής και η διοίκηση. 

Το βόλεϊ έχει συγκεκριμένα μπάτζετ, δεν έχει τα μπάτζετ του ποδοσφαίρου. Αν υπάρχει τεχνογνωσία μία ομάδα ανεβαίνει γρήγορα ψηλά. Ο Άρης έχει τις προδιαγραφές, αρκεί να υπάρχει η θέληση. Δεν ξέρω αν είμαστε έτοιμοι να ανέβουμε φέτος κατηγορία, εμείς, πάντως, κάνουμε μία προσπάθεια. Δεν λέμε όχι, προσπαθούμε να έχουμε υγεία, δεν είναι εύκολο γιατί αυτές οι ομάδες κουβαλούν αρνητικά πρόσημα από προηγούμενες χρονιές. Βλέπω αθλητές να παίρνουν τώρα σιγά σιγά οφειλόμενα 15 ετών. Ο Άρης είναι σε καλό δρόμο για να ξεχρεώσει. Για μένα που έχω βιώσει την ομάδα από πολύ παλιά πιστεύω ότι έχει την δυναμική να κάνει κάτι καλό».

Για την σιωπηλή πορεία στη μνήμη του Άλκη Καμπανού: «Ξέρετε καλά ότι έχουμε περάσει από πολλές ομάδες και έχουμε δει πολλά πράγματα. Ακόμη και σήμερα ασχολούμαστε με τα ευχολόγια ήρθε ο καιρός να δούμε τα προβλήματα σοβαρά. Το ρεύμα δεν είναι ακριβό μόνο στο σπίτι ενός φιλάθλου, είναι και στου άλλου. Ας μην βγάζουμε την κοινωνική πίεση στα γήπεδα. Να σκύψουμε στα σοβαρά προβλήματα που έχει η κοινωνία και όταν θα λύνουμε τα προβλήματα στις οικογένειες τότε δεν θα έχουμε τα υπόλοιπα. 

Εμείς θυμόμαστε να πηγαίνουμε στο γήπεδο με αντιπάλους δίπλα δίπλα. Το βόλεϊ ένα διάστημα το έβλεπαν σαν χώρο για να κάνουν τα επεισόδιά τους. Ο Βραζιλιάνος που έχουμε στην ομάδα θέλει να πάει να φάει και δεν φοράει το μπουφάν του και ας κρυώνει. Αυτά είναι σε όλες τις ομάδες. Χάθηκε μία ψυχή, θα μπορούσε να είναι το παιδί μας και ο διπλανός μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.