Πατουλίδου στο Metropolis: «Δώστε μου χρήματα και λύνονται τα προβλήματα!»

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου. Η κ.Πατουλίδου μίλησε για τις ζημιές στην πόλη, τα έργα που πρέπει να γίνουν, τα χρήματα που δεν υπάρχουν ενώ έδωσε ειδήσεις για το Σινέ «Αλέξανδρος» και το Πάρκο Παύλο Μελά.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Τουλάχιστον δεν είχαμε χειρότερα, ευτυχώς για όλους. Πρέπει να γίνει συνολική μελέτη για να δούμε πόσο έχει διαβρωθεί ο δρόμος στην Εθνικής Αντιστάσεως. Εχουμε αντιμετωπίσει χειρότερες καταστάσεις εδώ στη Θεσσαλονίκη γι’ αυτό και εμείς σαν Περιφέρεια είπαμε να μειωθούν οι άσκοπες μετακινήσεις. Είμαστε σε επιφυλακή με τους περιφερειακούς δήμους για να αντιμετωπίσουμε ό,τι χρειαστούμε. Στον Δήμο Θερμαϊκού υπάρχουν προβλήματα και πρέπει να βρούμε τρόπο να λυθούν. 

Στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών έχουν γίνει έργα, όταν βρίσκεις χρήματα τότε μπορείς να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα. Γίνονται τέτοιες παρεμβάσεις που δεν γινόντουσαν για 10 χρόνια. Παλεύουμε 6 χρόνια για να φτιάξουμε το θέατρο Αλέξανδρος που βρίσκεται δίπλα στη Λέσχη Αξιωματικών και τώρα την Τετάρτη θα πάω στο Υπουργείο Αμυνας για να συμφωνήσουμε. Στην Τούμπα θα αναμορφωθεί η περιοχή μόλις γίνουν τα έργα. Το Πάρκο Παύλου Μελά θα γίνει το μεγαλύτερο πάρκο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Οι Ελληνες πρέπει να αγαπάνε τον τόπο τους για να αλλάξει και η χώρα μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.