Πατουλίδου: «Προπονητικό ψυχών, θα συνδεθεί με τη Μουδανίων»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η αντιπεριφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου, η οποία έδωσε το «παρών» στον αγιασμό του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων, η ίδια από την πολιτική της θέση δεσμεύτηκε να βοηθήσει στην κυκλοφοριακή «σύνδεση» του αθλητικού κέντρου με την Μουδανίων ενώ μίλησε και για τα μέτρα που έχει πάρει η περιφέρεια σε περίπτωση χιονιά το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Σήμερα ευλογήθηκε ένα τόπος που μπορούνε να ανθίσουνε κάποιες αξίες του αθλητισμού. Εκεί θα γίνει ένα προπονητήριο ψυχών.

Σε έναν χώρο που μέχρι τώρα όργωναν, αυτή τη στιγμή θα έχουμε έναν πρωτογενή τομέα ψυχών. Όλα τα σημεία είναι καλά, εφόσον μπαίνουν σε έναν προγραμματισμό για το τι θα γίνει εκεί και πως θα γίνει η σύνδεση με την Μουδανίων. Θα πρέπει να βελτιωθεί ο δρόμος για την αναβάθμιση ολόκληρης της περιοχής. 

Κατ΄εντολή του περιφερειάρχη και η αντιπεριφέρεια των υποδομών, υπάρχει μια συνεννόηση για να γίνουν επακριβώς οι μελέτες. Γιατί σήμερα έγινε απλά ο πρώτος αγιασμός. Όταν ολοκληρωθεί αυτό, θα γίνει ταυτόχρονα και μια σύνδεση με τον Μουδανίων. Νομίζω πως είναι εκ των ων ουκ άνευ να γίνει η σύνδεση με τον δρόμο. 

Εδώ υπάρχει ένας ιδιώτης που έχει βάλει τα χρήματα. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, αναβαθμίζει μια περιοχή που ήταν χωματερή, εκεί στους Ταγαράδες. Προσπαθώ να αποβάλλω εκείνη την εικόνα.

'Έρχεται ένας ιδιώτης να αναβαθμίσει εκείνη την περιοχή. Βήμα βήμα, είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο. Και είμαστε τυχεροί που ένας άνθρωπος, έχει μια αγνότητα και μια διάθεση να ξοδέψει χρήματα και να αφήσει έργο. Αυτό είναι τιμηταίο. Ένα ευχαριστώ δεν είναι το γενναιόδωρο, είναι το αυτονόητο.

Έβλεπα τον Βιερίνια που ήταν ο μόνος που σήκωσε το χέρι απέναντι σε έναν πρόεδρο, σε μια λάθος στιγμή και είπε «όχι πρόεδρε, λάθος». Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να είναι φωτεινά παραδείγματα για τα νέα παιδιά.

Η ακαδημία του ΠΑΟΚ γέννησε μεγάλους αθλητές, το βλέπουμε τώρα. Μακάρι να βγουν από το νέο προπονητικό κέντρο κι άλλα τέτοια ταλέντα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο έντονων καιρικών φαινομένων το Σαββατοκύριακο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: «Έχουμε αποδείξει και εύχομαι να μην το μετανιώσω αυτό που θα πω, πως μέχρι στιγμής τα έχουμε αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα.

 Ότι και να συμβεί, ανθρωπίνως δυνατό , νομίζω πως είμαστε καλά. Έχουμε και τους εθελοντές, που δεν πρέπει να τους ξεχνάμε ποτέ. Θα το δούμε την Δευτέρα το πρωί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.