Πατουλίδου: «Καλά τα κέρδη, αλλά χρειάζεται λίγο μεγαλύτερος σεβασμός στον άνθρωπο...»

Metrosport Team14 Ιουνίου 2021

Η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την ανάγκη να στελεχωθούν οι αθλητικοί χώροι με τον σωστό ιατρικό εξοπλισμό, αλλά και την επιβάρυνση των αθλητών. «Προφανώς και δεν περιμέναμε μία τέτοια εικόνα για να βάλουμε στους αθλητικούς χώρους τον σωστό εξοπλισμό. Από το '15 - '16 που αρχίσαμε την ανόρθωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, έδωσα προτεραιότητα στους απινιδωτές και στα φαρμακεία, τουλάχιστον για την ΕΠΣΜ που υπήρχαν και μικρά παιδιά» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μοιράστηκαν πάνω από 200 φαρμακεία, έψαξα χορηγό για απινιδωτές αλλά ακόμη δεν το κατόρθωσα. Υπάρχει δυσκολία. Έχουμε, βέβαια, τους εθελοντές και μπορέσαμε τελικά μέσω ενός προγράμματος που έτρεξε ο κ. Τζιτζικώστας να είναι διαθέσιμοι σε όποιον το έχει ανάγκη, αλλά απινιδωτές μέχρι στιγμής δεν βρήκαμε».

Κατέληξε λέγοντας: «Ο αθλητισμός είναι μία υγιέστατη διαδικασία, όμως, σε αυτά τα επίπεδα κάθε μέρα είναι σαν να ανεβαίνεις σε μία φεράρι, είσαι στα κόκκινα. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου κάτσει το κακό. Καλά τα κέρδη, αλλά αυτή την βιομηχανία την λειτουργούν άνθρωποι και χρειάζεται λίγο μεγαλύτερος σεβασμός».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.