Πατουλίδου για Μπεκατώρου: «Πώς το κράτησε; Πώς δεν έσκασε;»

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2021

Για την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου μίλησε η Βούλα Πατουλίδου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι είναι ανάγκη να μιλούν όσοι το βιώνουν καθώς έτσι μπορεί να σταματήσει να αιμορραγεί η πληγή. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι αθλητές ως εργαλείο δουλειάς έχουν το κορμί. Χυδαίοι άνθρωποι που μπορούν να εκμεταλλευτούν τη σχέση προπονητή και αθλητή φυσικά υπάρχουν. Εγώ δεν θα άντεχα να μην μιλήσω. Το κράτησε. Γιατί και το πώς το κράτησε; Πώς δεν έσκασε; Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου τώρα. Βλέπεις ότι ο άνθρωπος αυτός είναι στο απυρόβλητο και εσύ νιώθεις πιο δυνατή, βγαίνεις το καταγγέλλεις για να σταματήσει.  Είναι μια ανοιχτή πληγή που πρέπει να σταματήσει να αιμορραγεί» είπε.

Η Βούλα Πατουλίδου συνέχισε, λέγοντας: «Η σιωπή δυναμώνει την εξουσία του άλλου. Έσπασε τη σιωπή της, δεν υπάρχει σκοπιμότητα. Είναι η ίδια μητέρα και μεγαλώνει παιδιά. Αυτό που θα έλεγα στα παιδιά αυτά είναι ότι δεν φταίνε τα ίδια. Το θύμα δεν είναι αυτός που θα το πυροβολήσει κάποιον. Να βρουν έναν άνθρωπο να τον εμπιστευτούν και να μην το κρατήσουν. Δεν γιατρεύεσαι. Δεν θάβετε τίποτα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.