Πατουλίδου: «Θέμα δεν είναι μόνο πως θα αγοράσεις απινιδωτές αλλά πώς θα εκπαιδεύσεις»

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, η οποία αναφέρθηκε στο τραγικό συμβάν στην Καρδίτσα όπου ένας 20χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο γήπεδο και παρά την προσπάθεια των γιατρών στο νοσοκομείο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Αναλυτικά: «Δεν ξέρω τι γίνεται τελευταία. Εμείς κοντέψαμε πριν λίγους μήνες να χάσουμε το παιδί ενός συνεργάτη μας, ίσα ίσα που το προλάβαμε. Το θέμα δεν είναι μόνο πως θα αγοράσεις απινιδωτές, αλλά πώς θα εκπαιδεύσεις. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η γραφειοκρατία μας άφησε πίσω στο θέμα των απινιδωτών για τα γήπεδα. Είναι από τις αναγκαιότητές μας και έχουμε κάνει πλάνο εδώ και δύο χρόνια. 

Σαν πρώτη δόση θα πάρουμε 20 απινιδωτές. Από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμα έχουν αλλάξει οι τιμές και εμείς θα προσπαθήσουμε να είναι αυτός ο αριθμός και να δυναμώσουμε αυτό το κονδύλι. Και εγώ να πω την αλήθεια δεν περίμενα τόση καθυστέρηση. Μοιράστηκαν πάνω από 200 φαρμακεία στην ΕΠΣΜ. 

Με αφορμή το τραγικό συμβάν στην Καρδίτσα θα πρέπει όλοι μας ανεξαιρέτως αν ασχολούμαστε με τον αθλητισμό ή όχι θα πρέπει να κάνουμε δύο φορές τουλάχιστον τον χρόνο αιματολογικές εξετάσεις για να βλέπουμε αν είμαστε καλά. Δεν πρέπει να το αμελούμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.