Πάτησε Θεσσαλονίκη και πιάνει δουλειά ο Ρέμπε

Κώστας Πετρωτός20 Ιουνίου 2020

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται, πλέον, ο Όλαφ Ρέμπε και ετοιμάζεται να μπει και ως φυσική παρουσία στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. O Γερμανός αφίχθη το πρωί του Σαββάτου (20/6) στην Ελλάδα και μετρά αντίστροφα για την ανάληψη και επισήμως των νέων καθηκόντων του ως ο επόμενος τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ρέμπε ήδη έχει αρχίσει να κάνει προεργασία για να προχωρήσει σε μία αναλυτική παρουσίαση της δουλειάς του και της βάσης δεδομένων με παίκτες που έχει τσεκάρει το τμήμα σκάουτινγκ.

Πριν από αυτό, όμως, υπάρχει η ανάγκη για επαφές με τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για την εκκίνηση του αγωνιστικού σχεδιασμού της νέας περιόδου.

Ειδικά την φετινή σεζόν που είναι όλα ρευστά ελέω του κορωνοϊού και της αλλαγής στο πρόγραμμα, είναι σημαντικό ο Όλαφ Ρέμπε να δώσει την τελική έγκριση για το πλάνο προετοιμασίας. 

Με βάση αυτά που γνωρίζουμε, ο ΠΑΟΚ θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Πήλιο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η εκκίνηση στα προκριματικά του Champions και του Europa League έχει έναν μήνα διαφορά.

Άρα προφανώς και η θέση που θα πάρει ο ΠΑΟΚ μπορεί να επιφέρει και διαφοροποιήσεις στον συνολικό σχεδιασμό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.