Συγκλόνισε με το κλάμα του ο πατέρας του Παναγιώτη Κατσούρη: «Γιατί να χάνονται παιδιά πάνω στο άνθος της ηλικίας τους;»

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Κατσούρης.

Ο πατέρας του Παναγιώτη Κατσούρη, Βαγγέλης, όντας πολύ φορτισμένος μίλησε για τον άδικο χαμό του παιδιού του πριν από 24 χρόνια, ενώ έκανε ειδική μνεία στα περιστατικά βίας που κάνουν την εμφάνιση τους αλλά και τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Ευχαριστώ για την τιμή που κάνετε στο παιδί μου, έπρεπε να ζει για να δει την αγάπη του κόσμου. Δεν υπάρχει ημέρα που δεν τον σκέφτομαι, βάζω και βλέπω ξανά και ξανά τα παιχνίδια του. Ήμασταν φίλοι και κρυφά από τη μητέρα του, ήταν ένα καλό παιδί».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Άλκη και από τον Παναγιώτη, γιατί θα ήταν δίπλα τους αν ζούσε. Ήταν φίλοι με τον Μαυρογενίδη όταν έπαιζε εκείνος στον Άρη. Ο Καραγκούνης, ο Ελευθερόπουλος, ο Λάκης, ήταν όλοι αγαπημένοι αν και αντίπαλοι δεν είχαν έχθρα. Έχω έναν πόνο που κλαίω κάθε βράδυ, είναι αμαρτία αυτά τα πράγματα, πάμε στο 2030 σε λίγο, γαμώτο μου...»

Ο κύριος Κατσούρης για τα περιστατικά βίας σημείωσε: Δεν έρχεται ξανά πίσω το παιδί μου, του έδωσα ότι είχα. Είναι ένα άθλημα, για να βλέπει ο κόσμος κάτι. Ο Άλκης ήταν 19χρονών, δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό γιατί συμβαίνει, αγκαλιαζόμασταν όλοι μετά το παιχνίδι. Γιατί να χάνονται παιδιά πάνω στο άνθος της ηλικίας τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.