Πατέρας Νάσου Κωνσταντίνου: «Δεν ψάχνω εκδίκηση, ψάχνω δικαιοσύνη!»

Metrosport Team07 Ιουνίου 2023

Ο Νίκος Κωνσταντίνου, ο πατέρας του Νάσου μίλησε στο Metropolis 95.5 για την απόφαση της Πάφου FC να δώσει το όνομα του παιδιού του στο προπονητικό κέντρο: «Ο Νάσος ανήκε σε τρεις οικογένειες. Στη δική μου, στου ΠΑΟΚ και στης Πάφου. Ηταν ποδοσφαιριστής της Πάφου πριν συγχωνευτεί κα γίνει Πάφος FC. Πιστεύω πως είναι το καλύτερο προπονητικό κέντρο της Κύπρου. 

Αυτό που εύχομαι είναι να μην έρθουν άλλοι γονείς στη θέση μας. Σε αυτά τα γήπεδα που εγκαινιάζονται τώρα και εκσυγχρονίστηκαν, ο γιος μου από 7 χρονών έκανε καθημερινά προπονήσεις. Τώρα κάποιος μου στέρησε το παιδί μου και κάποιοι το σκότωσαν. Ελπίζω να μειωθεί η βία. Δεν μπορώ να περιμένω πως θα εξαλειφθεί το φαινόμενο αλλά ας μειωθεί όλο αυτό. Εγώ θα έλεγα στα παιδιά να πηγαίνουν στο γήπεδο. Αλλά στην Κύπρο εμείς φοράμε τις φανέλες των ομάδων μας και έξω από τα γήπεδα. 

Δεν είχαμε αυτές τις αλητείς. Εχει ξεφύγει η κατάσταση. Εύχομαι ο Νάσος, ο Αλκης να είναι τα τελευταία θύματα. Δεν είναι κακό να στηρίζεις μια ομάδα. Κακό είναι η αλητεία. Εχω εγγόνια και τα λέω να πηγαίςουν στο γήπεδο. Αλλά αυτό που με στεναχωρεί είναι πως δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει παραδειγματική τιμωρία. Στις 4 του περασμένου Μάη έκλεισαν τόσα χρόνια. Ακόμη δεν έχει εκδικαστεί η έφεση για αυτούς τους αλήτες που σκότωσαν το παιδί μου. Πείτε μου για ποια δικαιοσύνη μιλάμε; Αυτό είναι το παράπονο μου. Δεν ψάχνω εκδίκηση. Ψάχνω δικαιοσύνη!» 

 Ο Πολύβιος Παλιούρας, υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Πάφου φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και εξήγησε το σκεπτικό του Σωματείου να δώσει το όνομα του Νάσου Κωνσταντίνου στο σύγχρονο προπονητικό κέντρο της ομάδας που εγκαινιάζεται σήμερα παρουσία και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας: «Ο Νάσος ήταν σπάνιος χαρακτήρας και εξαιρετικό παιδί. 

Ηταν μέλος των Ακαδημιών της Πάφου και έχει κατακτήσει Πρωτάθλημα με την Κ15 της ομάδας. Αγωνίστηκε αφιλοκερδώς στην ομάδα σε δύσκολες εποχές. Ηταν ο αρχηγός αυτής της ομάδας και μας είχε πει πως θέλει να παίξει για το έμβλημα της ομάδας και δεν τον ενδιέφεραν τα χρήματα. Κρατούσε την ομάδα στην κατηγορία στις δύσκολες εποχές και μιλάμε για εποχές 2013-14. Ηταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για τον Νάσο για να τιμήσουμε τη μνήμη του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.