Ξέσπασε ο πατέρας του Νάσου: «Έλεος! Πέντε χρόνια πέρασαν, πότε θα αποδοθεί δικαιοσύνη;»

Metrosport Team08 Ιουνίου 2022

Για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στην εκδίκαση της υπόθεσης του θανάτου του Νάσου στο Εφετείο μίλησε ο πατέρας του, Νίκος Κωνσταντίνου, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι έξω αυτοί οι άνθρωποι. Δεν αρκεί αυτά που περνούμε, μας κοροϊδεύει η ελληνική δικαιοσύνη. Είχαμε καλεστεί πριν εννέα μήνες για να εκδικαστεί η έφεση. Δεν παρουσιάστηκε ο ένας από τους δυο συνηγόρους. Η δικαιολογία τους ήταν ότι ένας από τους συνηγόρους είχε ένα άλλο δικαστήριο την ίδια ώρα. 

Αναβλήθηκε, λοιπόν. Η πρόεδρος της έδρας μας είπε ότι θα οριστεί στις 6 Ιουνίου. Ξεκινήσαμε, λοιπόν, από την Πάφο για τη Θεσσαλονίκη και είχαμε αναβολή επ 'αόριστον γιατί ο ένας εκ των συνηγόρων ήταν στην Κω αλλά χωρίς να μας εξηγήσουν τι έκανε εκεί και ο ένας κατηγορούμενος έλειπε. Θα ορισθεί νέα δικάσιμος αλλά δεν ξέρουμε το πότε. 

Ζητήσαμε εξηγήσεις γιατί μας κοροϊδεύει η ελληνική δικαιοσύνη. Σέβομαι και τιμώ τη μνήμη του Άλκη που σκοτώθηκε όπως και ο γιος μου. Τιμωρήθηκαν, μπήκαν στη φυλακή οι υπεύθυνοι. Γιατί εκείνοι που σκότωσαν το παιδί μου είναι έξω; Έλεος! Πέντε χρόνια πέρασαν, πότε θα αποδοθεί δικαιοσύνη; Αμφιβάλλω αν θα γίνει. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα! 

Η πρόταση της εισαγγελέως ήταν για ισόβια κάθειρξη και μετά μετατράπηκε σε εννέα χρόνια και κάτι μήνες. Ποια εμπιστοσύνη να έχω στην ελληνική δικαιοσύνη; Να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας; Μου το σκότωσαν το παιδί μου! Γιατί δεν τους τιμωρούν; Δεν θέλω να εκδικηθώ να προσπαθήσω να προστατέψω ένα άλλο παιδί. Γιατί τους βγάζουν έξω για να σκοτώσουν;

Στην Κύπρο αν γινόταν κάτι, θα ήταν μέσα μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση. Στην Ελλάδα είναι έξω γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι έξω και συνεχίζουν το έργο τους. Δεν έχω βάλει δικηγόρο γιατί το δικαστήριο έχει γίνει. Τι να αποδείξω στο Εφετείο; Τι θα αλλάξει; Τι να κάνω; Ο ΠΑΟΚ και ο κ. Σαββίδης είχε ορίσει δικαστήριο στη δίκη. Αποφάσισα να μην συνεχίσω με δικηγόρο και σας εξήγησα γιατί. Τι να αποδείξω ότι πρέπει να πάνε φυλακή;».

Για τους γονείς του Άλκη: «Μακάρι να μου δώσει κάποιος το τηλέφωνο τους. Θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη και τη συμπαράσταση μου στην οικογένεια του Άλκη. Άδικα έφυγε και αυτό το παιδί». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.