Πατέρας Γιαννάκη: «Είναι ψυχούλα, αγνός φίλαθλος του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team22 Ιουνίου 2020

Την χθεσινή (21/6) ημέρα του πατέρα κεντρικό πρόσωπο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ήταν ο Λουκάς Μήλιος, ο μπαμπάς του Γιαννάκη, του πιο πιστού φιλάθλου του Δικεφάλου, ο οποίος τόνισε μιλώντας στο Metropolis 95.5:

«Εκείνο που θα ήθελα είναι να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας. Ήταν η μοίρα μου τέτοια. Αυτό το παιδάκι είναι ψυχούλα, είναι αγνός και φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Εκείνο που έχει σημασία είναι να προσπαθώ για να τον ευχαριστήσω και να τον ικανοποιήσω. Να καταλάβει ότι ο πατέρας του δεν τον έχει εγκαταλειμμένο. Μου δίνει δύναμη ο Θεός, βλέπω ότι πέφτω χρόνο με τον χρόνο, είμαι 66. Παίρνω και από μόνος μου δυνάμεις γιατί το αξίζει. Χίλια ευχαριστώ στον κ. Γκαγκάτση για την ανθρωπιά του και τους υπεύθυνους ασφαλείας του ΠΑΟΚ που του δείχνουν αγάπη, αλλά και τον πρόεδρο του ΑΣ και τον κ. Παπαδόπουλο.

Ήταν μεγάλη η χαρά του που είδε τον ΠΑΟΚ ξανά μετά από πολύ καιρό. Το παιδί αυτό είναι άκακο. Έχει αγάπη για τον ΠΑΟΚ και το ζει. Ξέρει και από κανονισμούς και εκφράζεται. Οφσάιντ να γίνει, έχει κοφτερό μάτι. Στο σπίτι που σχολιάζουμε μετά φαίνεται ότι είχε δίκιο για κάποιες φάσεις. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπανω από ένα ευχαριστώ. Η καλή καρδιά που του δείχνουν τον ανεβάζουν. Γίνεται μούσκεμα από την ένταση στο γήπεδο, του κάνει καλό αυτό. Επειδή είναι καθηλωμένος, αν δεν είχε αυτό το ενδιαφέρον θα είχε γίνει τετράγωνος. Γι' αυτό τον λόγο και φαίνεται σαν 20-25 ετών. Χαίρεται με τον ΠΑΟΚ. Αισθάνεται χρήσιμος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.