Πατέρας Άλκη για το φιλικό Άρης-ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά»

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2022

Για τα όσα έλαβαν χώρα στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ μίλησε ο πατέρας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, Άρης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στον Σέρχιο Αραούχο και την κίνηση να του δώσει το βραβείο του «fair play» καθώς και για το φιλικό μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη το οποίο είχαν προαναγγείλει.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε, «Εμείς προσκληθήκαμε από τον ΠΣΑΠ για να δώσουμε το βραβείο που δικαιούται ο Σέρχιο Αραούχο για όλες αυτές τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Άλκη μας. Όλα τα εγκώμια ανήκουν σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή ο οποίος κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η συγκίνηση ήταν τρομερή. Η ενέργεια του Αραούχο να μας επιστρέψει ένα βραβείο που εκείνο δικαιούνταν συγκινεί κάθε άνθρωπο, ειδικά εμάς που ήμασταν οι γονείς του Άλκη. Αξίζουν συγχαρητήρια πρώτα απ' όλα στον ποδοσφαιριστή, στον ΠΣΑΠ που έκανε τη συγκεκριμένη βράβευση, αλλά και στην ίδια την ΑΕΚ που έχει τέτοιους αθλητές οι οποίοι κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ενώ για το φιλικό μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, ανέφερε: «Πίστευα ότι τέτοιες ενέργειες θα αμβλύνουν οποιεσδήποτε διαφορές. Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά για να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο βίας που αποτελεί μια από τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά είναι μια καλή αρχή. Πρέπει να ανέβουμε το πρώτο σκαλοπάτι που είναι ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια. Εννοώ να μπορούμε να χειροκροτάμε όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές της δικής μας ομάδας, αλλά και των αντιπάλων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.