ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: «Πατέρα, το πήραμε και αυτό!»

Γιώργος Ζαΐρης24 Μαΐου 2021

Η σημερινή μου στήλη είναι αφιερωμένη σε έναν συνοπαδό. Σε έναν άνθρωπο που η γνωριμία έγινε σεβασμός και πλέον φιλία. Στον Γιώργο. 

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Θωμάς, ο πατέρας του Γιώργου έφυγε από τη ζωή. Αγαπούσε τον ΠΑΟΚ, ρωτούσε για τον ΠΑΟΚ, αγωνιούσε για τον ΠΑΟΚ. Πρόλαβε φυσικά να δει τους τέσσερις τελευταίους τίτλους της ομάδας και να τους πανηγυρίσει. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να δει από εδώ, κοντά με όλους εμάς τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τον Ολυμπιακό και να κατακτά και το πέμπτο τρόπαιο σε τέσσερα χρόνια. 

Ο Γιώργος λοιπόν με τη λήξη του αγώνα ανέβασε ένα ποστάρισμα στο facebook: «Πατέρα, το πήραμε και αυτό». Μια πρόταση γεμάτη αγάπη, συγκίνηση, συναίσθημα. 

Χθες ο Γιώργος ανέβασε και τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Πήγε στον τάφο του πατέρα του αφού πρώτα σταμάτησε σε ένα περίπτερο και πήρε την Metrosport. Την άφησε εκεί δίπλα στη φωτογραφία του. Δίπλα στο ασπρόμαυρο κασκόλ. Για τους κακοπροαίρετους (με τους βλάκες δεν ασχολούμαι) αφορμή για το σημερινό μου σχόλιο δεν είναι ότι άφησε την Metrosport. «Θα την είχε στο σπίτι από το πρωί, θα τη διάβαζε και θα απολάμβανε την ομάδα και τη φωτογραφία της με το Κύπελλο. Εφημεριδάς ήταν ο πατέρας μου όπως και όλοι της ηλικίας του» μου είπε ο Γιώργος όταν του ζήτησα την άδεια να ανεβάσω τη φωτογραφία. «Θα χαιρόταν αν ήταν εδώ να ξέρεις» μου απάντησε. 

Το «πατέρα, το πήραμε και αυτό» μπορεί να είναι το αντίστοιχο «παιδί μου, το πήραμε και αυτό», «μάνα, το πήραμε και αυτό», «αδελφέ μου, το πήραμε και αυτό». Ο καθένας έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία. Αλλά να που μας ενώνει όλους το μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Το σημείο αναφοράς όλων μας. Για να πανηγυρίζουμε αλλά και να γεμίζουμε με αναμνήσεις όταν σκεφτόμαστε αυτούς που δεν είναι κοντά μας. Γιώργο, φίλε μου Γιώργο, είμαι σίγουρος ότι ο μπαρμπά Θωμάς φώναξε «γιε μου, το πήραμε και αυτό» από εκεί ψηλά. Το μόνο σίγουρο!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.