Πάταρας: Η εκδήλωση προς τιμήν του Σημαιοφορίδη και η πορεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2023

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Κώστας Πάταρας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την πρωτοβουλία να τιμηθεί ο Σάκης Σημαιφορίδης.

«Πρόκειται για μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (20/11) στις 18.00 στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς, υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς. Ο Σάκης Σημαιοφορίδης ήταν και πολύ καλός παίκτης και με πολύ σημαντική παρουσία στον Κιλκισιακό και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά και στις μικρές εθνικές ομάδες με σημαντικές διακρίσεις» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τέσσερα λευκώματα βιώματα του ίδιου του Σάκη Σημαιοφορίδη και στο τέλος θα δοθούν στους εκπροσώπους του Κιλκισιακού, του Απόλλωνα. της ΕΠΣ Κιλκίς και της ΕΠΟ. Δεν έχω πλήρη γνώση τι θα παρουσιαστεί από τον δημοσιογράφο τον κ. Χαραλαμπίδη, είναι δουλειά του, αλλά είναι ένα έργο του Σάκη Σημαιοφορίδη. 

Ειδικά αυτές τις εποχές, που το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι σε φθίνουσα πορεία σε ολόκληρη την χώρα, με έλλειψη παραγόντων και μείωση των ομάδων, το έχουμε ανάγκη. Παρακολουθώ όλες τις Ενώσεις. Η ΕΠΣΜ έφτασε να έχει κάτω από 200 ομάδες. Εμείς είχαμε φτάσει μέχρι 100 και τώρα έχουμε 30 ομάδες, αλλά δεν είναι πάντα μέτρο αυτό. Στην προηγούμενη απογραφή ήμασταν 80.000 και τώρα είμαστε 70.000. Υπάρχει μία αναλογία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.