Πασσαλής: «Το VAR κάνει την ζωή όλων δυσκολότερη» - Τι είπε για την Μήτρογλου

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Πέτρος Πασσαλής, ο οποίος τοποθετήθηκε για τις επίμαχες φάσεις του Άρης- Παναιτωλικός, τον Κώστα Μήτρογλου, αλλά και την χθεσινή μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι των «αιωνίων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το οφσάιντ στο Άρης - Παναιτωλικός: «Νομίζω το VAR ήρθε να κάνει την ζωή όλων δυσκολότερη. Όλες αυτές οι γραμμές και οι λεπτομέρειες. Πλέον, υπάρχει μόνο το κομμάτι της τεχνολογίας. Πρέπει να γίνει πιο εύκολη όλη η διαδικασία, γιατί έτσι όπως πηγαίνει η κατάσταση θα έρθει η στιγμή που δεν θα είναι εύχρηστο».

Για το αγωνιστικό σκέλος: «Έλειπε η έμπνευση από την  ομάδα. Παίκτες που συνήθως δίνουν πολλά στον Άρη δεν κατάφεραν να αποδώσουν. Ήταν κακό αποτέλεσμα, εδώ που έχει φτάσει το πρωτάθλημα, τα λάθη είναι δύσκολο να διορθωθούν όσο πλησιάζουμε στα «play off». Έχει δύσκολο πρόγαμμα ο Άρης, ένα καλό αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό θα του έδινε άλλον αέρα. Τώρα, τα πράγματα είναι δύσκολα αν υπολογίσουμε ότι έχει και την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Ένας αποκλεισμός ή μια πρόκριση θα σημάνει πολλά και θα κριθούν και πολλά όσο αναφορά την κατάταξη».

Για τον Κώστα Μήτρογλου: «Ο Μήτρογλου έχει ποιότητα. Δεν είναι έτοιμος για να αποδώσει είναι ξεκάθαρο αυτό λόγω της απουσίας που είχε από τα γήπεδα. Τα σπασίματα της μπάλας ήταν σωστά, διαμαρτυρήθηκε στον Γκάνεα και τον Μπρούνο. Κάποια στιγμή, θα τροφοδοτηθεί σωστά και θα σκοράρει αλλά δεν πρέπει να υπάρχει πίεση».

Ερωτηθείς για το ντέρμπι των «αιωνίων»: «Ο Παναθηναϊκός, έχει δείξει ότι είναι άκρως ανταγωνιστικός. Ο Ολυμπιακός, πληρώνει τις αλλαγές που έκανε στην άμυνα του. Η τετράδα που είχε χθες, δηλαδή οι 3 στους 4 ήταν καινούργιοι. Είναι φυσιολογικό να υπάρξει ένα διάστημα που θα χρειαστεί για να βρουν πράγματα όπως η επικοινωνία. Αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στην αρχή που ο Παναθηναϊκός σκόραρε εύκολα. Και στο δεύτερο ημίχρονο πάλι το ίδιο είδαμε. Δεν δικαιολογείται αυτό το λάθος σε τέτοιο επίπεδο».

Για την εμφάνιση του Σανκαρέ: «Γενικότερα ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πολλές μεταγραφές. Έχει φέρει πολλούς παίκτες λογικό να πιάσει κάποιος. Από την στιγμή που έφυγαν οι Νταμπίζας και Δώνης ειδικά. Ο Σανκαρέ, έδειξε ότι είναι κομβικός παίκτης. Δεν θα πρέπει να αισθάνονται όμορφα παίκτες όπως ο Μπουζούκης και ο Χατζηγιοβάνης».

Για την εξέλιξη του Διούδη: «Ο Διούδης είναι ένα παιδί συγκροτημένο. Φαινόταν από μικρός πως θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του. Ο Σωκράτης, έτσι ήταν από μικρός. Έχει δουλέψει πολύ και τα χέρια του και τα πόδια του. Έχει αγωνιστεί πολύ για να φτάσει εκεί που έφτασε και εύχομαι να έχει ανάλογη πορεία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.