Πασσαλής: «Θέλει ενίσχυση σε τρεις θέσεις ο Άρης»

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Πασσαλής.

Αναλυτικά είπε:

Για τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κόσμο για τα γήπεδα:

«Αν ανοίξουμε την συζήτηση για το πόσο μπρος-πίσω πηγαίνουμε, δεν ξέρω αν θα ωφελήσει το 10% στα γήπεδα, δεν ξέρω αν θα ωφελήσει να ήταν κλειστά τα γήπεδα, να μην υπήρχε αθλητική δραστηριότητα, τουλάχιστον για κάποιο χρονικό διάστημα. Γενικώς η διαχείριση της κατάστασης με τον κορωνοϊό έχει πολλά κενά, όχι μόνο στο κομμάτι του αθλητισμού».

Για το αν θα έπρεπε να ξεκινήσει νωρίτερα το πρωτάθλημα:

«Δεν θεωρώ πως αποτέλεσε πρόβλημα το αν θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα νωρίτερα ή αργότερα, απλά θα μπορούσαν τα πρωταθλήματα να τελειώσουν αργότερα, απ' την στιγμή που δεν υπάρχουν διοργανώσεις εντός του καλοκαιριού το Μουντιάλ πηγαίνει για τον Νοέμβρη του 2022».

Για τις μεταγραφές που θα χρειαστεί ο Άρης:

«Ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα απ' όλους τους υπόλοιπους. Όλοι όσοι κάνουν κριτική, κάνουν με βάση τα όσα βλέπουν στο γήπεδο. Θεωρώ πως ο Άρης θέλει έναν φορ, ο οποίος θα μπορεί να σκοράρει, θέλει σίγουρα ένα στόπερ καθώς ο Δεληζήσης προσέφερε πολλά, αλλά όσο περνούν τα χρόνια αντιμετωπίζει μεγαλύτερη "φθορά", ο Μπεναλουάν δεν μπορεί να σταθεί στο επίπεδο των δύο βασικών, άρα θέλει έναν, κοντά στον Μπράμπετς και τον Φαμπιάνο. Αν αποκτηθεί ένας φορ, ο Καμαρά θα μπορεί να παίξει ως περιφερειακός, δεν υπάρχει κάποιος ο οποίος μπορεί να αντικαταστήσει τον Μπερτόγλιο, οπότε θα ήταν καλό αν αποκτηθεί ένας επιθετικός.

Και τον Καμαρά, αν τον ρωτήσει κάποιος, θα θέλει πιστεύω δίπλα του έναν παίκτη ο οποίος θα «τρώει το ξύλο», έτσι ώστε να μπορεί να κινηθεί λίγο πιο περηφεριακά. Ο Καμαρά συχνά βγαίνει εκτός περιοχής, άρα δεν ακυρώνεις τον παίκτη, απλά τον βοηθάς να ανταποκριθεί καλύτερα.

Θα ήθελα να αποκτηθεί και ένας τερματοφύλακας, γιατί ο Ντένις όσες φορές κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Κουέστα, εμένα δεν μου ενέπνευσε σιγουριά και σταθερότητα».

Για τον Μπερτόγλιο:

«O Άρης σε όλες τις θέσεις έχει από δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια αυτούς που αγωνίζονται. Η μοναδική θέση που δεν υπάρχει παίκτης από πίσω, είναι το νούμερο 10. Ο Μπερτόγλιο δεν έχει κακή χρονιά, απλά δεν έχει αγωνιστεί αρκετά και δεν έχει βρει ρυθμό. Αν βρει ρυθμό, τότε πιστεύω θα επανέλθει στα περσινά στάνταρ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.