Πασσαλής: «Πίστευα πως έχει ωριμάσει ο Άρης - Δεν είναι καλός ο ΠΑΟΚ φέτος»

Metrosport Team08 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Πέτρος Πασσαλής, ο οποίος τοποθετήθηκε για το χθεσινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον ΠΑΟΚκαι τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 

Για την παρουσία του Άρη στο ντέρμπι: «Είναι ανησυχητικό ότι ο Άρης δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Το θετικό είναι ότι έδειξε για ακόμα μια φορά πως μετά τον Ολυμπιακό είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Το αρνητικό είναι, ότι υπάρχει μια σειρά αγώνων που δείχνει ότι χάνει το αποτέλεσμα στα τελευτάια λεπτά. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Είναι θέμα συγκέντρωσης και ψυχολογίας των παικτών. Πίστευα πως θα έχει ωριμάσει ο Άρης, είχε πλάνο κάτι το οποίο δεν είχε ο ΠΑΟΚ, και οι ποδοσφαιριστές του ήταν πάντα πρώτοι στις προσωπικές μονομαχίες».

«Το ότι κλείστηκε πίσω στα τελευταία λεπτά, παίζει το ρόλο του διότι δεν υπήρξαν οι παίκτες μπροστά να πιέσουν. Θεωρώ, ότι είναι ενα πρόβλημα το οποίο ο Άρης πρέπει να αντιμετωπίσει βλέποντάς το γενικότερα. Είναι γενικά θέμα φιλοσοφίας της ομάδας. Έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά, αλλά χρειάζεται λίγο ακόμα να ωριμάσει για να φτάσει στο σημείο να πετυχαίνει τους στόχους του».

Ερωτηθείς για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ, δεν είναι καλός φέτος. Έχει παρουσιάσει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Υπάρχουν παιχνίδια που έχει διάθεση, και σε κάποια άλλα δείχνει πως οι παίκτες δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά σίγουρα βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Δεν είναι η ίδια ομάδα με αυτή των προηγούμενων χρόνων».

Για την παρουσία στο Ζίβκοβιτς: «Η ευθύνη είναι όλης της ομάδας, στην συγκεκριμένη φάση κάνει αυτό που λέει η λογική, να διώξει την μπάλα στα πλάγια, οι αμυντιοί όμως που είναι; Είναι καλός τερματοφύλακας, για να αγωνίζεται σε τέτοιο επίπεδο, σίγουρα έχεις αξία. Το κακό στην Ελλάδα, είναι ότι αυτή η αξία πολύ γρήγορα μηδενίζεται. Η εμπιστοσύνη που αισθάνεται ένας παίκτης είναι σημαντική».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.