Πασσαλής: «Με το σπαθί του κέρδισε ο Μάντζιος την παραμονή του στον Άρη»

Metrosport Team27 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Πασσαλής και αναφέρθηκε στην παραμονή του Άκη Μάντζιου στον κιτρινόμαυρο πάγκο, τους στόχους της ομάδας, αλλά και για τις υποθέσεις Οριόλ και Ντουρμισάι.

«Θετικά βλέπω ότι οι ομάδες επενδύουν. Παίζει ρόλο και η διανομή χρημάτων από το στοίχημα που θα πάρουν οι ομάδες. Ο κόσμος αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα από τη νέα σεζόν και τώρα οι σύλλογοι βλέποντας καλύτερα το αύριο θα επενδύσουν περισσότερο για να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει. Έχουμε δει να σημειώνονται εκπλήξεις στην Ευρώπη, τρανταχτό παράδειγμα ο περσινός αποκλεισμός του Άρη από την Κόλος όπου η ομάδα έχασε για πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια μέσα στο Βικελίδης».

Για την παραμονή του Μάντζιου στον Άρη:

«Θετικό που έμεινε ο Μάντζιος στον Άρη. Ήταν πετυχημένη η χρονιά. Με το σπαθί του κέρδισε την παραμονή του στην ομάδα. Το ταμείο πρέπει να γίνεται στο τέλος κι όχι στην αρχή. Έκανε πολύ καλή δουλειά. Για τα οικονομικά δεδομένα είχε καλούς ποδοσφαιριστές. Έδειξε η ομάδα ότι είχε πλάνο, στόχο και κατεύθυνση. Ο Άρης έχει από πολύ νωρίς προβλήματα και μεγάλο αγκάθι είναι η τεράστια οφειλή στον Οριόλ, αλλά και η υπόθεση του Ντουρμισάι που δεν ξέρουμε αν θα δικαιωθεί ή όχι κι αν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές».

Για τους στόχους του Άρη τη νέα σεζόν:

«Ο Άρης πρέπει να κοιτάει ψηλότερα για τη νέα αγωνιστική περίοδο και να φτάσει μέχρι τον τελικό Κυπέλλου. Η μεγάλη αστοχία πέρυσι ήταν στη θέση του αριστερού μπακ και στη θέση του σέντερ φορ. Πρέπει να βρεθεί ένα αξιόπιστο αριστερό μπακ είτε παίζεις με τετράδα, είτε με τριάδα στην άμυνα. Εγώ αυτό συμπέρανα απ΄ όλα όσα είδαμε τη φετινή σεζόν. Ο Μπαράλες δεν θα χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής και θα έπαιζε από την επόμενη μέρα κιόλας και θα βοηθούσε πολύ στις στημένες φάσεις και ο Άρης θα έπαιρνε πολλά περισσότερα. Ο Μάνος δεν είναι κλασσικός φορ, αλλά περιφερειακός επιθετικός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.