Πασσαλής: «Δεν φταίει μόνο ο Δεληζήσης, φταίνε όλοι και θα κρίνει πολλά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αρη, Πέτρος Πασσαλής, και μίλησε για την ντροπιαστική ήττα του Αρη από τον ΠΑΣ, τους παίκτες που έλειπαν και αν είναι ίδιου επιπέδου οι αντικαταστάτες τους ενώ σχολίασε και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα και η ευθύνη βαραίνει όλους τους ποδοσφαιριστές. Δεν φταίει μόνο η αμυντική γραμμή. Όλα πήγαν στραβά για τον Αρη κόντρα στον ΠΑΣ, είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα που πήρε μια ιστορική νίκη. Μια χρονιά δεν τελειώνει σε ένα παιχνίδι και δεν πρέπει το αποτέλεσμα να δημιουργήσει αμφιβολίες και κρίση. Η εσωστρέφεια είναι μεγαλύτερη στον Αρη από άλλες ομάδες, όμως υπάρχει το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ που είναι και αυτός πληγωμένος. Αυτό το παιχνίδι θα κρίνει πολλά για την ηρεμία των ομάδων, όχι τόσο πολύ για τους στόχους».

Για το αν είναι αναντικατάστατοι οι Σούτνγκρεν, Μπερτόγλιο και Φαμπιάνο: «Πάντα σε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, καλύτεροι παίκτες είναι αυτοί που δεν παίζουν. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι ποδοσφαιριστές. Σίγουρα αυτοί που παίζουν βασικοί είναι καλύτεροι. Ο Σάκιτς είναι καλός παίκτης, στον Δεληζήση δεν του βγήκε στο παιχνίδι ενώ ο Ιτούρμπε προσπαθεί να βγει τα πατήματά του. Οποιος και να έπαιζε κόντρα στον ΠΑΣ με αυτή την εμφάνιση θα έχανε ο Αρης. Ο Περέα είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και απορώ πως έφυγε από τον Παναθηναϊκό. Για μένα δεν φταίει ο Δεληζήσης, φταίνε όσοι ήταν στο γήπεδο. Ευθύνες έχει και ο προπονητής. Οι διακοπές των εθνικών ομάδων κρύβουν εκπλήξεις και στον Αρη φαίνεται πως δεν ήταν συγκεντρωμένοι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.