Πασσαλής: «Άδικη η κριτική στον Μάντζιο - Με σύνεση οι νέες προσθήκες»

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Πέτρος Πασσαλής.

Ο βετεράνος άσος του Άρη μίλησε για την επικράτηση των «κιτρινόμαυρων» επί του Παναθηναϊκού και την κριτική που ασκούνταν στον Άκη Μάντζιο.

Μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Πασσαλής δήλωσε:

Για το ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό: «Είδα έναν Άρη να μπαίνει με ορμή στο γήπεδο. Οι παίκτες ήθελαν να αποδείξουν ότι η εικόνα των 2 πρώτων αγώνων δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Ο Άρης πήρε μια πολύ σημαντική νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους».

Για την επιστροφή των «παλιών» στο αρχικό σχήμα του Άρη: «Είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Ήταν περίεργη η εικόνα του Άρη και ειδικά με τον Ιωνικό με τόσους πολλούς νέους παίκτες. Στο αμυντικό και το επιθετικό κομμάτι ο Άρης αντιμετώπισε προβλήματα., οι πλάγιοι μπακ εκτεθειμένοι. Χθες είχε πολύ καλή εικόνα στο πρώτο 20λεπτο και μετά προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Η κάλυψη στα μπακ ήταν πολύ καλύτερη και οι νέες προσθήκες είναι καλό να γίνονται με σύνεση».

Για το ότι ο Σάσα έδειξε να είναι καλύτερα με τον Τζέγκο από ότι με τον Εντιαγέ και την κριτική στον Μάντζιο: «Ο Εντιαγέ είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής αλλά θα πρέπει να προσαρμοστεί στην ομάδα. Είναι άδικη η κριτική στον Μάντζιο. Προσπαθεί να οργανώσει μια ομάδα με παίκτες που ήρθαν στη διάρκεια της προετοιμασίας. Έκανε αργά προσθήκες αξιόλογων παικτών. Δεν μπορεί να ζητούνται ευθύνες επειδή οι παίκτες είτε δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο είτε δεν μπορούν να συνεργαστούν με τους συμπαίκτες τους. Υπάρχουν προσδοκίες για τον Άρη με όσα γίνονται σε όλα τα επίπεδα αλλά χρειάζεται υπομονή. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Οι 8-9 νέοι ποδοσφαιριστές δε γίνεται να μπουν όλοι μαζί στην ενδεκάδα. Σιγά σιγά θα αλλάξει αυτό. Για τον Άρη είναι σημαντικό να κερδίζει χρόνο και αυτοπεποίθηση. Η φετινή χρονιά του Άρη μοιάζει με την περσινή. Εύχομαι να μην υπάρξει αλλαγή προπονητή με κάποιο άσχημο αποτέλεσμα. Ο προπονητής πρέπει να κριθεί στο τέλος του δεύτερου έτους».

Αν ο Καμαρά είναι περιφερειακός επιθετικός και όχι 9αρι: «Ο Καμαρά μπορεί να είναι 9 με έναν παίκτη πιο κοντά του. Ο Άρης έχει μια πρωτοτυπία να έχει πολλούς περιφερειακούς επιθετικούς και έναν σέντερ φορ που δεν τον υπολογίζει, τον Μήτρογλου. Ο Καμαρά μπορεί να σταθεί και στον άξονα αλλά αν έχει έναν παίκτη που θα τρώει και το ξύλο αλλά να έχουν και συνεργασίες. Δεν ξέρω αν μπορούσε να παίξει αυτόν τον ρόλο ο Μαντσίνι. Με έναν υγιή Μήτρογλου που θα θέλει να παίξει ποδόσφαιρο θα μπορούσα να τους δω. Το θέμα είναι τι έχει αποφασίσει ο Μήτρογλου. Θέλει να παίξει; Να μείνει ή να φύγει από τον Άρη;».

Για την εμφάνιση του Γκάνεα: «Πήγαινε με χίλια πάνω στην μπάλα από το πρώτο λεπτό. Έκανε καλό παιχνίδι αμυντικά και επιθετικά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.