Πασιαλής: «Πάει για πρωτάθλημα ο Άρης- Πλήρης σε όλες τις γραμμές»

Metrosport Team29 Ιουλίου 2022

Αισιόδοξος για την φετινή πορεία του Άρη, παρουσιάστηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του, Νίκος Πασιαλής, μιλώντας στοMetropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του Άρη, ο πρώην αμυντικός δήλωσε πως « Με το υλικό που υπάρχει στην ομάδα, ο προπονητής και ο Καρυπίδης πρέπει να βγούνε και να πουν "φέτος πάω για πρωτάθλημα" », χαρακτηρίζοντας τον Άρη «πλήρη» σε όλες τις γραμμές και ειδικά στην επίθεση.

Βέβαια, δεν δίστασε να αναφερθεί και στις αδυναμίες που ήρθαν στην επιφάνεια από την χθεσινή αναμέτρηση, όσον αφορά τις «στημένες» φάσεις και την κόντρα-επίθεση, επισημαίνοντας παράλληλα πως αν η ομάδα προχωρούσε σε περαιτέρω ενίσχυση, αυτή θα ήταν χρήσιμη στις θέσεις των στόπερ και τον χαφ.

Φυσικά, στην κουβέντα έφερε και την επιτυχία των «κιτρινόμαυρων» να αποκτήσουν ένα καλό φορ ,όπως τον Γκρέι. «Ο Άρης είχε να δει καλό φορ από την εποχή του Αλεξιάδη. Αυτός ήταν ο μεγάλος καημός των οπαδών του» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επόμενη αντίπαλο των «κιτρίνων, ελπίζοντας πως αυτή η Μακάμπι (Τελ Αβίβ), δεν θα είναι τόσο δυνατή όσο η Χάιφα, από την οποία αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός , θεωρώντας πως η πρόκριση στον επόμενο γύρο είναι 50-50.

Για τον Ολυμπιακό ,επίσης, συμπλήρωσε πως « είναι μια ομάδα που χτυπιέται εύκολα και δεν πάει με σιγουριά για το πρωτάθλημα, όπως τις άλλες χρονιές. Δεν είναι θέμα προπονητή , αλλά υλικού. Μπορεί να έχει ακριβούς παίκτες, ωστόσο το θέμα είναι τι προσφέρουν στο γήπεδο».



  Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.