Πασιαλής: «Ο Άρης μπορεί να γίνει η Ατλέτικο Μαδρίτης της Ελλάδας»

Metrosport Team08 Ιουλίου 2022

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Νίκος Πασιαλής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τα νέα πρόσωπα του Άρη που ξεχώρισαν στην προετοιμασία των "κίτρινων", ειδικά για τους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλλά και τις αλλαγές που είδε στο παιχνίδι της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά είπε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, εγώ στο χθεσινό (7/7) φιλικό είδα τον Άρη. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν κακό, ο Άρης έπαιξε σχεδόν με την περσινή ενδεκάδα, σε κακό γήπεδο, με ανέτοιμους ακόμα παίκτες, αλλά μπορείς να εστιάσεις σε ορισμένα σημεία.

Είδα τον Μαντσίνι με πολλά νεύρα, ο πιτσιρικάς στο κέντρο, ο Ζγούρος μου θύμισε νεαρό Ματίγια, είναι γρήγορος με καλά τρεξίματα, με κοψίματα. Ο Χατζηιωάννου έχει ωραία σωματοδομή».

Για τους νεαρούς Έλληνες παίκτες: «Τα νεαρά παιδία πρέπει να δουλέψουν πολύ και να τους πιστέψει ο προπονητής, να είναι καλύτεροι από τις μεταγραφές που έχει κάνει ο Άρης. Δεν μπορείς να έχεις πάρει παίκτες του 1 και των 2 εκατ. και να παίξει ο μικρός απότομα. 

Τα παιδιά έχουν ταλέντο, θέλουν πολλή δουλειά και να έχουν σαν παράδειγμα το πιτσιρικά του ΠΑΟΚ, τον Τσιγγάρα. Με ένα δύο παιδία μπορεί να γίνει, δεν πιστεύω ότι μπορούν πάρα πολλοί μικροί να καθιερωθούν στον Άρη μέσα στη χρονιά, αλλά και ένας ή δύο να μπουν είναι μεγάλο κέρδος».

Για τις νέες μεταγραφές: «Και ο Γκρέι και ο Ντιόπ είναι ακόμα ανέτοιμοι, δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Πρέπει να περιμένουμε να τους δούμε».

Για την εικόνα του Άρη στην προετοιμασία και τους παλιούς παίκτες: «Ο Ιτούρμπε φαίνεται πιο πειθαρχημένος, χθες ήταν καλός στο παιχνίδι. Ο φετινός Άρης είναι άλλος από τον περσινό, καμία σχέση. Είναι πλέον πιο γρήγορη η ομάδα, με πίεση μπροστά, με περισσότερα τρεξίματα, κοψίματα, με περισσότερη δύναμη. Όλοι οι παίκτες πάνε με δύναμη στη φάσεις.

Είναι το στιλ του Μπούργος, ο Άρης μπορεί να γίνει η Ατλέτικο Μαδρίτης της Ελλάδας. Πιστεύω να δούμε ένα Άρη πολύ καλύτερο από πέρυσι».

Για το Ματέο Γκαρσία: «Δεν ήταν κακός χθες ο Ματέο, είχε πολλές προσωπικές ενέργειες, κρατούσε τη μπάλα, είναι θέμα ψυχολογίας για να ανέβει ο Γκαρσία. Τον πιστεύω τον Γκαρσία, είναι μικρός, είναι και περιουσιακό στοιχείο του Άρη, πρέπει να παίξει, δεν ξέρω τι θα κάνουν, θα τον πάνε σε ψυχολόγο, κάτι πρέπει να κάνουν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.