Πασχάλης Τερζής: Οι λόγοι που τον οδήγησαν να αποσυρθεί από τη δημοσιότητα

Metrosport Team18 Μαρτίου 2024

Ο Πασχάλης Τερζής, ένας από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές της Ελλάδας, έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από τη δημοσιότητα και τη δισκογραφία. Η εκπομπή «Επί τόπου» στο Open ασχολήθηκε με τους λόγους για τους οποίους ο σπουδαίος καλλιτέχνης απέχει από το προσκήνιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Πασχάλης Τερζής ξεπέρασε ένα πρόβλημα υγείας που είχε και πλέον τραγουδά μόνο για τους φίλους του στη Θεσσαλονίκη όπου διαμένει. Ο συνθέτης και τραγουδιστής Χρήστος Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή για τον καλό του φίλο.

«Ελπίζω κάποια στιγμή να τραγουδήσει έστω στη δισκογραφία. Όταν πήγα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, στην αυλή του είχε ένα κάρο. Το αγόρασε και το πήγε δώρο στον πατέρα του που με αυτό δούλευε. Για την υγεία του έχω να πω, μίλησα μαζί του πριν από 7 μέρες, είναι μια χαρά» ανέφερε.

«Έχει χάσει κιλά, για την υγεία του» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Νάσος Γουμενίδης, που πρόσθεσε ότι το θέμα που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής είναι μυοσκελετικής φύσης. Διαβάστε περισσότερα στο mynews.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.