Πασχαλάκης: «Φέτος δεν βγαίνει τίποτα, όμως ο Θεός είναι μαζί μας!»

Metrosport Team03 Μαρτίου 2021

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά το πέρας του προημιτελικού με τη Λαμία, μίλησε αναφορικά με την διαμορφωθείσα κατάσταση στον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «Βλέπετε ότι φέτος δεν βγαίνει τίποτα, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», φτάνοντας στο σημείο να πει χαρακτηριστικά, «ο Θεός μαζί μας».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ σήμερα ανέφερε αρχικά: «Αυτή είναι η δουλειά μας, θεωρώ ότι πρέπει να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Για να παίξεις σε αυτή την ομάδα, πρέπει να είσαι ένας δυνατός χαρακτήρας, που δεν σε απασχολεί τίποτα. Θέλω να είμαι δυνατός και να είμαι καλά, τα υπόλοιπα δεν με απασχολούν. Είμαι στην διάθεση του προπονητή μου, αυτός θα κρίνει αν είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε κάτι παραπάνω για το σημερινό παιχνίδι, ο στόχος επετεύχθη».

Για να προσθέσει: «Σήμερα είδαμε να παίζουν στην ομάδα πολλοί διαφορετικοί παίκτες και το θετικό ήταν ότι υπήρχε χημεία μεταξύ μας. Έκανε την αξιολόγηση ο προπονητής και ατομικά και ομαδικά και νομίζω ότι θα πρέπει να είναι όλα έτοιμα για το επόμενο παιχνίδι. Οι στόχοι αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, έχουμε κουραστεί όλοι φέτος και ο στόχος είναι να αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα τον εαυτό μας. Ο στόχος είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι. Βλέπετε ότι φέτος δεν βγαίνει τίποτα, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, ο Θεός μαζί μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.