Όλο το συμβάν με Πασχαλάκη! Τι έγινε και πώς αντέδρασε η εισαγγελέας!

Γιώργος Καστάνης09 Μαρτίου 2021

Η Metrosport και το Metrosport.gr καταγράφει όλο το story. Τι ακριβώς συνέβη μετά το δεύτερο γκολ του Άρη και την απόφαση του Πασχαλάκη, έτσι όπως την ανακοίνωσε στους επιτελείς του Δικεφάλου για να αποχωρήσει.

Εχουμε και λέμε: Αμέσως μετά το δεύτερο γκολ του Άρη από τον Μάνο, οι οπαδοί που βρίσκονταν στα επίσημα, αποδοκίμαζαν έντονα τους παίκτες για την εμφάνισή τους. Αρχικά κανείς δεν αντέδρασε. Μετά από λίγο όμως, ο Πασχαλάκης γύρισε προς την πλευρά των οπαδών και κάτι τους είπε. Οι οπαδοί αντέδρασαν. Αποδοκίμαζαν πιο έντονα. Ο Πασχαλάκης (σύμφωνα πάντα με αυτόπτες μάρτυρες) αντέδρασε εκ νέου. Η λεκτική αντιπαράθεση έγινε πιο έντονη από ποτέ. Σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, ένα πλαστικό μπουκάλι εκσφενδονίστηκε προς την πλευρά του Πασχαλάκη και τότε έγινε πιο έξαλλος. Οι άνδρες της ασφαλείας του ΠΑΟΚ προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν και τον απομάκρυναν για λίγα μέτρα. Τελικά ο Πασχαλάκης ηρέμησε, κάθισε κοντά στον ίδιο χώρο μαζί με τους υπόλοιπους αναπληρωματικούς μέχρι το τέλος του αγώνα.

Tο αξιοσημείωτο είναι πως το συμβάν με την αντιπαράθεση Πασχαλάκη – οπαδών, έγινε παρουσία της εισαγγελέως που βρισκόταν στην Τούμπα (εν ώρα υπηρεσίας) για την παρακολούθηση του αγώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες η αντίδρασή της ήταν απόλυτα ψύχραιμη. Σε συννενόηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ προέτρεψε να λήξει το θέμα ομαλά. Παράλληλα, με εντολή του αστυνομικού διευθυντή, δεν ενεπλάκησαν στο γεγονός, οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες και υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να επέμβουν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.