Πασχαλάκης: «Να έχουμε νοοτροπία νικητή 90 λεπτά»

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2021

Ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ και τις Εθνικής Ελλάδος, Αλέξανδρος Πααχαλάκης, προχώρησε σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις στο περιθώριο του αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με το Κόσοβο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ισοπαλία με την Γεωργία και το πόσο μπορεί να πληγώσει την Εθνική: «Στο χέρι μας είναι να μη μας πληγώσει. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και αυτό θα επιχειρήσουμε. Μόνο νίκη με το Κόσοβο και τη Σουηδία, δεν υπάρχει κάτι άλλο στη σκέψη μας. Είναι τελικοί για εμάς».

Για τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να καλυφθεί το χαμένο έδαφος: «Να έχουμε νοοτροπία νικητή και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο. Αυτό και μόνο. Σίγουρα έχουν δυσκολέψει τα πράγματα μετά την ισοπαλία στον αγώνα με τη Γεωργία, όμως από τη στιγμή που μαθηματικά διατηρούμε ελπίδες, εννοείται πως θα τις εξαντλήσουμε».

Θα έχει δρόμο ο όμιλός μας, αν δεν κάνουμε το «2 στα 2»;

«Ασφαλώς και το ιδανικό θα ήταν το βράδυ της Τετάρτης να μετράμε ισάριθμες νίκες στα ματς που μπροστά μας. Και, όπως σας είπα, θα παλέψουμε σκληρά γι'αυτό. Αλλά και μέχρι το τέλος των υποχρεώσεών μας, δεν πρόκειται να κατεβάσουμε ταχύτητα, θα ξεκινάμε κάθε παιχνίδι με γνώμονα τη νίκη για τη συγκέντρωση βαθμών, που, εκτός του αγώνα μας για το Μουντιάλ, θα προσφέρουν γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.