Πασχαλάκης για Κούτσια: «Κόουτς, θέλω ένα ακόμη σετ μαζί του»

Γιώργος Ζαΐρης06 Αυγούστου 2020

Η χθεσινή (5/8) μέρα είχε πολύ ποδόσφαιρο στην Πορταριά και ωραίες στιγμές. Αυτή που ξεχώρισα ήταν στην απογευματινή προπόνηση όταν οι επιθετικοί έκαναν τελειώματα στους τερματοφύλακες. 

Κάθε ποδοσφαιριστής είχε τρεις προσπάθειες από διαφορετικές θέσεις παίρνοντας πάσες από τα πλάγια. Η στιγμή που ο Γιώργος Κούτσιας με διαφορετικό τρόπο κέρδιζε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ήταν σημείο αναφοράς. 

Αλλά το σπουδαιότερο είναι πως ο Αλέξανδρος που δεν θέλει να χάνει ουτε στο... τάβλι ζήτησε κάποια στιγμή από τον βοηθό του Φερέιρα μια... δεύτερη ευκαιρία και του δόθηκε απέναντι στον ταλαντούχο επιθετικό. Σε μια λοιπόν από τις τρεις προσπάθειες κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα και πανηγύρισε σαν τρελός. Πολύ απλά διότι βλέπει στο πρόσωπο του Κούτσια ένα μεγαλο ταλέντο (οπως και όλοι στην ομάδα). Στα άλλα νέα της χθεσινής μέρας θέλω να σταθώ στον Βέρνμπλουμ.

 Ενας ποδοσφαιριστής που επαναλαμβάνω ότι δεν είναι αδιάφορος αλλά δεν ξέρω πραγματικά τι σκέφτεται ορισμένες φορές. Δυο φορές πήγε να "σηκώσει στον αέρα" συμπαίκτες του και μια άλλη φορά επειδή έχασε τον Καντουρί πήγε να του σχίσει την μπλούζα τραβώντας την όπως και το γιλέκο μετρήσεων. Δεν ξέρω πόσες μέρες ακόμη θα είναι στην ομάδα ο Πόντους αλλά εύχομαι να μην τραυματίσει κανέναν. Σε ότι αφορά το σύστημα, ετοιμαστείτε για τριάδα στα στόπερ στο πρώτο επίσημο ματς. Θα είναι τεράστια έκπληξη αν δω κάτι διαφορετικό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.