Πασχαλάκης: «Έζησα φανταστικά πράγματα 4.5 χρόνια στον ΠΑΟΚ - Δεν βάζουμε… ταβάνι»

Γιώργος Ζαΐρης25 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ με μεγάλο πρωταγωνιστή στη διαδικασία των πέναλτι τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη πήρε μία από τις πλέον σημαντικές προκρίσεις της Ευρωπαϊκής του ιστορίας, ενώ σε λίγες ώρες και πιο συγκεκριμένα στις 14:00 ώρα Ελλάδος, θα μάθει τον επόμενο αντίπαλο στην κλήρωση της Νιόν. 

Ο γκολκίπερ του Δικεφάλου μετά το τέλος της αναμέτρησης σημείωσε πως, «Το σκορ ήταν ρευστό από το πρώτο ματς, άρα οι πιθανότητες να πάμε παράταση ή πέναλτι ήταν πολλές. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα γι' αυτό το ματς και νομίζω φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο».

Ενώ για τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μορέιρα, ανέφερε: «Μου έδωσε οδηγίες για τα πέναλτι. Με τον Ζοσέ είμαστε πάρα πολύ κοντά και εκτός προπονήσεων. Πέραν των προπονήσεων, έχουμε μια σχέση πατέρα – γιού εκτός αγωνιστικών χώρων. Κάνουμε και άλλα πράγματα εκτός γηπέδου μαζί. Σίγουρα θέλω να του πω ένα ευχαριστώ, γιατί δουλέψαμε πολύ μέσα σε αυτές τις μέρες. Η δουλειά που κάναμε αυτό το διάστημα και οι οδηγίες του μου φάνηκαν πολύ χρήσιμες και σε αυτό το παιχνίδι. Ευχαριστώ τον Ζοσέ, ευχαριστώ και τον Ταλιχμανίδη και τον Ζίβκοβιτς, γιατί με υποστήριξαν πριν την διαδικασία των πέναλτι και με βοήθησαν όλοι ψυχολογικά. Το σκορ ήταν ρευστό από το πρώτο ματς, άρα οι πιθανότητες να πάμε παράταση ή πέναλτι ήταν πολλές. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα γι' αυτό το ματς και νομίζω φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο».

Για το ταβάνι του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: «Θα πάμε μέχρι… όπου αξίζουμε, δεν έχουμε ταβάνι. Μακάρι να είμαστε καλύτεροι και να συνεχίσουμε και στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να νιώθουμε καλά εμείς, να είμαστε δυνατοί, να δουλεύουμε σωστά και όπου αξίζουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για το ότι ο Κούρτιτς τον αποκάλεσε «legend»: «Να τον ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια. Αυτό που έχω να πω εγώ για τον Γιάσμιν, είναι ότι αν έχω τέτοιους συμπαίκτες σίγουρα γίνεσαι καλύτερους. Και ο Γιάσμιν και ο Στέφαν Σβαμπ ή ο Βιεϊρίνια είναι πολύ καλοί στις εκτελέσεις πέναλτι, δουλεύουμε συνέχεια. Αν έχεις τέτοιους συμπαίκτες σίγουρα γίνεσαι καλύτερος…»

Για το που αφιερώνει αυτή τη σημαντική πρόκριση: «Θέλω να την αφιερώσω στους συμπαίκτες, που είμαστε από την προετοιμασία όλοι μαζί και δουλεύουμε σκληρά. Μέσω αυτής της δουλειάς, βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε τώρα. Στα πρόσωπα που είναι κοντά και με στηρίζουν από την αρχή της χρονιάς. Φυσικά αφιερώνω την πρόκριση και στον κόσμο της ομάδας, που το ήθελε πολύ και το χάρηκε πολύ. Ο κόσμος μας έδωσε δύναμη για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.