Πασχαλάκης: «Καλά έκανε και έβαλε το πόδι ο Δώνης»

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα και από το ΟΑΚΑ επικρατώντας με 1-0 του Παναθηναϊκού και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στη διάρκεια του παιχνιδιού ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε μια επικίνδυνη σύγκρουση με τον Χρήστο Δώνη αλλά δεν φαίνεται να κρατά κακία στον αντίπαλο του καθώς όπως τόνισε η ομορφιά του ποδοσφαίρου κρύβεται στις μονομαχίες.

Οι δηλώσεις του:

Για την φάση με το χτύπημα από τον Χρήστο Δώνη: «Αισθάνομαι φανταστικά λόγω πρόκρισης. Δόξα τον Θεό είμαι καλά. Άπλωσε το πόδι του και με έσκισε, χωρίς να το θέλει όμως. Καλά έκανε και έβαλε το πόδι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μου αρέσει να υπάρχει μαχητικότητα στο παιχνίδι. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Ήθελα απλά να διώξω την μπάλα. Ο Χρήστος είναι εξαιρετικό παιδί. Πραγματικά αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου»

Για την δική του απόδοση: «Αισθάνομαι πολύ καλά. όταν με χρειάζεται η ομάδα είμαι εκεί. Μέσα στο παιχνίδι το ζούμε. Υπάρχει πάθος και ένταση. Η σχέση που έχουμε με τα παιδιά είναι εκπληκτική γιατί έχει να κάνει με το γεγονός ότι είμαστε καιρό μαζί. Έχουμε αναπτύξει μια σχέση που δύσκολη έχει άλλη ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι και αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς»

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την λήξη του παιχνιδιού: «Όταν μια ομάδα κερδίζει και φέρνει πρόκριση, αισθανόμαστε πολύ όμορφα. Είμαστε καλά τώρα. Υπήρχε ένα διάστημα που υπήρχε κάμψη».

Για την επόμενη φάση και τον στόχο του Κυπέλλου: «Έχω βάλει και εγώ το λιθαράκι μου στην ομάδα αυτά τα χρόνια. Υπερασπιστήκαμε τον τίτλο μας. Βήμα βήμα, είναι μακρύς ο δρόμος. Έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια. Δεν με ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι. Με ενδιαφέρει να είμαι καλά στην ομάδα και να ζούμε τέτοιες στιγμές. Συγχαρητήρια στην ομάδα»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.