Πασαλιμάνι: 9 συλλήψεις για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού

Metrosport Team17 Απριλίου 2024

Τραγικό θάνατο βρήκε νεαρός αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε ως ειδικός φρουρός στην ΕΛ.ΑΣ., όταν κατέρρευσε (16/4) μέρος νεοκλασσικού κτηρίου στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά. Εννέα συλλήψεις για την υπόθεση θανάτου του νεαρού.


Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο νεαρός που έχασε τη ζωή του ήταν ειδικός φρουρός που υπηρετούσε στην Άμεση Δράση, ενώ χθες βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και βοηθούσε στην εκτέλεση εργασιών στο κτήριο.

Ο 31χρονος είχε αιμοδοτική άδεια και ήθελε να ενισχύσει το εισόδημα του κάνοντας μεροκάματα στην οικοδομή.

 Στην οδό Νεωρίου γίνονταν εργασίες σε ένα νεοκλασικό κτίριο. Με κάποιον τρόπο στην προσπάθειά τους οι εργάτες να ρίξουν τον τοίχο, πιθανότατα χτύπησαν το δοκάρι και αμέσως κατέρρευσε ο πάνω όροφος. Ο 31χρονος ήταν μαζί με άλλους 5 μέσα στο κτήριο, και επιχείρησε να πηδήξει σε ένα φορτηγό για να σωθεί και δεν πρόλαβε με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από τα μπάζα.

 Χρειάστηκε να έρθουν 14 άνδρες της Πυροσβεστικής με σκύλο, ο οποίος θα έψαχνε να βρει τα καταπλακωμένα άτομα αλλά και το ΕΚΑΒ. Οι άλλοι 3 τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ ο εργολάβος έχει συλληφθεί και σήμερα στις 11.00 θα πάει στον ανακριτή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.