ΠΑΣ με μαγκιά, έκοψε βαθμούς από Ολυμπιακό!

Δημήτρης Καλαϊτζής21 Δεκεμβρίου 2022

Σ΄ ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια τόσο πριν την έναρξη του αγώνα, όσο και κατά τη διάρκεια του, ο ΠΑΣ Γιάννινα αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε στην επανάληψη να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να πετύχει δύο γκολ και να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να ξεκολλήσει από τις χαμηλές θέσεις. 

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η ομάδα του Μίτσελ ήταν σαφώς καλύτερη στο πρώτο 45άλεπτο και πήγε στα αποδυτήρια με 0-2 χάρη στα δύο τέρματα του Φορτούνη (34΄, 45΄). 

Μεταμορφωμένος μπήκε ο ΠΑΣ στο δεύτερο μέρος, καθώς στο 63ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει σε 1-2, όμως στάθηκε άτυχος, αφού η κεφαλιά του Λιάσου βρήκε στο δοκάρι. Ωστόσο, στο επόμενο λεπτό βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με την οβίδα του Παμλίδη που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πασχαλάκη. 

Και στο 76΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2, βάζοντας...φωτιά στις εξέδρες του γηπέδου. Ο Μορέιρα από τα αριστερά ελευθερώθηκε από τον Ανδρούτσο, πάτησε περιοχή, γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι. και εκεί από κοντά ο Λιάσος και με εξουδετερωμένο τον Πασχαλάκη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-2. 

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον ΠΑΣ να παίρνει έναν καρυδάτο βαθμό απέναντι στους ''ερυθρόλευκους''.

Την επόμενη αγωνιστική οι Ηπειρώτες δοκιμάζονται στη Λαμία (29/12, 18.30), ενώ οι Πειραιώτες υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης (28/12, 18.00). 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Λιάσος, Ριένστρα, Παμλίδης, Μορέιρα, Σταματελόπουλος. 

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ντόι, Ρέτσος, Βρουσάι, Ρέαμπτσουκ, Ίνμπομ Χουάνγκ, Εμβιλά, Φορτούνης, Μπιέλ, Χάμες, Αραμπί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.