ΠΑΣ Γιάννινα: Βλέπουν... πρόωρα τη πόρτα της εξόδου Τσαούσης και Ντεμίρ

Metrosport Team25 Απριλίου 2024

Μάριος Τσαούσης και Μέτε Ντεμίρ δεν πρόκειται να είναι για πολύ ακόμη κάτοικοι Ιωαννίνων, αφού η σεζόν τελειώνει πρόωρα για τους δύο ποδοσφαιριστές, που δεν θα αγωνιστούν ξανά με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, τουλάχιστον για φέτος.


Αφενός, όσον αφορά τον Μάριο Τσαούση, ο παίκτης αντιμετώπιζε από τη προηγούμενη εβδομάδα ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και κατόπιν και των εξετάσεων που έκανε διαπιστώθηκε ότι η περίπτωσή του χρήζει χειρουργικής επέμβασης για την τοποθέτηση πλέγματος.

Τα ιατρικά επιτελεία ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισαν από κοινού ο παίκτης να χειρουργηθεί στην Γερμανία, προκειμένου να προλάβει να είναι έτοιμος την επόμενη χρονιά, κάτι που σημαίνει ότι η παρουσία του στους Ηπειρώτες ολοκληρώνεται κάπου εδώ, με 23 συμμετοχές στον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Αφετέρου, την πόρτα της εξόδου πρόκειται να δει και  Μέτε Ντεμίρ. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός είχε μείνει εκτός αποστολής στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό και αυτό ήταν ουσιαστικά η αφορμή για να αποχωρήσει νωρίτερα, μιας και από εδώ και πέρα δεν επρόκειτο να πάρει άλλον χρόνο συμμετοχής.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ντεμίρ είχε έρθει με τη μορφή δανεισμού από την Εγιούπσορ, ομάδα Β’ κατηγορίας της Τουρκίας. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής σημείωσε μόλις 9 συμμετοχές με τους Ηπειρώτες, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μιχάλη Γρηγορίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.