ΠΑΣ Γιάννενα: Με φόρα από το Κύπελλο, 1-0 τον ΟΦΗ!

Metrosport Team21 Φεβρουαρίου 2021

Με ταχύτητα από το 2-1 επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες», στην 108η επέτειο εορτασμού της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων. Ο Παμλίδης σκόραρε για ακόμη μια φορά για τους Ηπειρώτες, ανοίγοντας το σκορ με το «καλημέρα» στο 4’ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη, «χτυπώντας» τον ΟΦΗ στο αδύναμο σημείο του, τις στατικές φάσεις.

Ο ΠΑΣ διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ του προβάδισμα, δημιούργησε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος, κυρίως με τον Καρτάλη, όπως όμως και ο ΟΦΗ που είχε τις δικές του στιγμές στις οποίες θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση, με κορυφαία την σωτήρια απόκρουση του γκολκίπερ Λοντίγκιν, σε κεφαλιά του Διαμαντή. Οι Κρητικοί έφτασαν στην 7η διαδοχική ήττα τους, πέφτοντας ακόμη πιο χαμηλά στη βαθμολογία, αυξάνοντας τον ήδη υπάρχοντα προβληματισμό.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Παντελάκης, Σάλιακας, Ντομίνγκεθ, Κάστρο, Ελευθεριάδης (89’ Πήλιος), Καρτάλης (60’ Μπρένερ), Παμλίδης (60’ Κριζμάν), Λέο (79’ Λιάσος).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης (64’ Λυμπεράκης), Γιαννούλης, Διαμαντής, Ουές, Νέιρα (14’ Βαφέας), Ντε Γκούζμαν (69’ Μπαλογιάννης), Στάικος, Γρίβας (69’ Σόουζα), Καστάνιος, Σταρτζέον .

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.